لغو رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل کسری بودجه

فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونبستی به خاطر کاهش بودجه این نهاد، دستور لغو برگزاری یک رزمایش بزگ را صادر کرد.
کد خبر: ۹۸۹۳۵۶
| |
10792 بازدید
لغو رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل کسری بودجه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، منابع خبری صهیونیستی چهارشنبه شب از لغو یک رزمایش بزرگ این رژیم خبر دادند.

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نوشت که «آویو کوچاوی» فرمانده ستاد مشترک ارتش اسرائیل به خاطر کاهش بودجه ارتش این رژیم دستور به لغو برگزاری یک رزمایش بزرگ داده است.

به نوشته این روزنامه، این رزمایش بزرگ قرار بود در سپتامبر (شهریور) ۲۰۲۰ با حضور هزاران پرسنل نظامی از جمله نیرو‌های ذخیره برگزار شود.

این روزنامه اخیراً نیز نوشت که رژیم صهیونیستی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، بدترین روز‌های اقتصادی خود را تجربه میکند. وزارت اقتصاد این رژیم اشغالگر به تازگی اعلام کرده که کمبود بودجه به بالاترین حد خود رسیده است.

مقامات رژیم صهیونیستی شیوع ویروس کرونا در جهان و کاهش شدید کسب وکار را دلیل کمبود بودجه شدید اعلام کرده اند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار