میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یافته‌های جدید بهداشت جهانی درباره کرونا در راه است

سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه با اشاره به شواهد موجود اعلام کرد که ویروس کرونا ممکن است بیشتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، از طریق هوا پخش شود.
کد خبر: ۹۸۹۱۵۲
| |
14254 بازدید
یافته‌های جدید بهداشت جهانی درباره کرونا در راه است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، سازمان جهانی بهداشت با هشدار در مورد افزایش شیوع ویروس همه گیری کرونا اعلام کرد: پس از آن که یک گروه بین المللی از دانشمندان به این نتیجه رسیدند که ویروس کرونا می‌تواند خیلی فراتر از دو متر پخش شود، گزارش جدید خود در این مورد را طی چند روز آینده ارائه خواهد کرد.

روز دوشنبه گروهی از ۲۳۹ دانشمند بین المللی پس از انجام تحقیقات اعلام کردند که قطرات بازدم دراندازه ۵ میکرومتر که حاوی ویروس است، می‌توانند برای چند ساعت در هوا معلق شوند و ده‌ها متر را طی کند.

در حال حاضر حفظ فاصله فیزیکی دو متری عنصر اصلی در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ است که از زمان ظهور در چین، تا کنون جان بیش از ۵۳۸ هزار را گرفته و ۱۱. ۶ میلیون نفر نیز به این ویروس مبتلا شده‌اند.

با افزایش روند شیوع ویروس کرونا، تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان بهداشت جهانی پس از گزارش ۴۰۰ هزار مورد جدید در آخر این هفته گفت: این بیماری هیچ روند شیوع کندی را نشان نمی‌دهد.

آدهانوم افزود: شیوع بیماری در حال افزایش است و ما حتی به اوج بیماری همه گیر نرسیده‌ایم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت