چرا تلخ مگه همین را نمی خواستید چقدر منکر فساد و دزدی اختلاف طبقاتی فساد در برخی لایه های حاکمیتی شدید هر جه دلسوزان گفتند فایده ای نداشت راه خود رارفتید این نتیجه اش هر که باد بکاردطوفان درومی کندیا علی
ناشناس
|
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
17
108
پاسخ
مانند مورد دادن بنزین مجانی به ونزویلا. اگر بی خانمانها 50 هزار تومن داشتند که هر شب به صاحب خانه بدهند که بی خانمان نبودند. اگر فقر را می خواهید پیدا کنید سری به زمینها و گورستانهای اطراف شهرها بزنید. این چادرها متعلق به همان صاحبان خانه هستند که به خاطر برج سازی برای حفظ حریم خود و در ضمن خوابیندن در هوای گرم در پشت بام از چادرها چند صد هزار تومنی استفاده می کنند. اگر ونزویلا پولی بابت بنزین داشت که کارش به اینجا نمی رسید.
7
|
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
9
152
پاسخ
پیشرفت در همه عرصه ها!!!
دزدی
جنایت
بیکاری
گورخوابی
گرانی
و...
و پشت بام خوابی
سید رسول زنگانلی
|
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
9
154
پاسخ
مسئولان افتخار کنن و کلاهشان را بالاتر بزارن.علی برکت الله.
زنبورک
|
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
99
24
پاسخ
واقعاً شرم آوره این تیترهای شما شانتاژکارها! چرا بجای تشویق مردم به سنت گرایی و ترویج فرهنگ کوخ نشینی ، طوری این کارها رو تقبیح می کنید که گویی جنایتی رخ داده. البته این به قول شما پدیده پشت بام خوابی برای خیلی از کسانی که شب ها حرکات دزدانه ای انجام میدن رسواکننده است و باید از آن ترسید، درحالیکه مردم هروقت که میخوان از خاطرات شیرین گذشته یادی بکنند یکی از شیرین ترین خاطراتشون همین بقول شما پشت بام خوابیه.
کامی
|
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
91
13
پاسخ
اگر دقت کنید میفهمید که داخل این چادر ها جعبه است و برای انبار از اتها استفاده میشود