فعالیت دستفروشان تهران آغاز شد

عضو شورای اسلامی شهر تهران از آغاز فعالیت مجدد دستفروشان تهران خبر داد.
کد خبر: ۹۷۹۱۰۶
| |
15976 بازدید
|
۲

فعالیت دستفروشان تهران آغاز شد

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، زهرا نژاد بهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران در پستی توئیتری نوشت: با تصویب ستاد کرونا دستفروشان تهران در بازارچه های سر باز و محدود در سطوح محلات و مناطق میتوانند فعالیت کنند.

این در حالی است که همزان با شیوع ویروس کرونا در شهر تهران دستفروشی در تهران و به خصوص در شهر زیرزمینی مترو ممنوع شده بود.

همزمان برای جبران کاهش درآمد دستفروشان شهرداری تهران با همکاری بنیاد مستضعفان در دو نوبت به دستفروشان کارتهای هدیه ایی داده شد که در ابتدا قرار بود یک میلیون تومان باشد اما به برخی از دستفروشان 500 هزار تومان رسید.

فعالیت دستفروشان تهران آغاز شد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
فریبرز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
الحمد لله.
مراقبشان باشید که از اقشار بسیار آسیب پذیر و نیازمند فعالیت اقتصادی سالم هستند.
اللّهمّ أغن کلّ فقیر- خواسته اسلام، به صورت کلی، از میان رفتن فقر از همه پهنه‌‏هاى اجتماع انسانى و از زندگى همه افراد است.
کیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
پس از این به بعد، شاهد دستفروشیها در پیاده‌رو ها نخواهیم بود.بهتره بروم یک نگاهی بعد از پل ستارخان به طرف صادقیه بیاندازم، چون با دستفروش ها و موتور سوارها راهی برای پیاده روی به جای نگذاشته بودند.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت