اعتراف به ۸۵ فقره سرقت از مدارس

کد خبر: ۹۷۶۵۴۲
|
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹ 05 May 2020
|
5469 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان "کاشان" از شناسایی و دستگیری اعضای باند ۳ نفره سارقان مدارس و کشف ۸۵ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش میزان، سرهنگ "علی قربانی" اظهار داشت: در پی وقوع چندین مورد سرقت از مدارس شهر کاشان مانند "موتورکولر"، "شیرآلات"، "کامپیوتر" و دیگر اموال رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان "کاشان" پس از انجام یک سری کار‌های تخصصی ۳ سارق را در ارتباط با این سرقت‌ها شناسایی و دستگیر کردند.

این مقام انتظامی بیان داشت: متهمان هنگامی که با مستندات پلیس روبه رو شدند به ۸۵ فقره سرقت از مدارس اعتراف کردند.

سرهنگ قربانی اظهار داشت: افراد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده و برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی کاشان با اشاره به اینکه ارزش اموال سرقت شده توسط کارشناسان ۳ میلیارد ریال اعلام شده است، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با مجرمان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی جامعه برخورد قاطع وقانونی می‌کند و اجازه جولان به آنان نخواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت