میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اردن اراضی خود را از رژیم‌صهیونیستی پس گرفت

منابع خبری پنجشنبه شب گزارش دادند؛ با پایان مهلت اردن، کشاورزان صهیونیست اراضی منطقه الغمر را که در اجاره آنها بود ترک کردند.
کد خبر: ۹۷۵۵۹۵
| |
12047 بازدید
|
۲
اردن اراضی خود را از رژیم‌صهیونیستی پس گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، مهلت اردن به کشاورزان اسرائیلی برای برداشت محصولاتشان در الغمر عصر پنجشنبه پایان یافت تا امان آخرین اراضی کشاورزی خود را که بر اساس معاهده صلح سال ۱۹۹۴ به رژیم صهیونیستی اجاره داده شده بود، پس بگیرد.

مدت اجاره اراضی اردنی اکتبر گذشته پایان یافت اما اردن به کشاورزان اسرائیلی در الغمر ۶ ماه اجازه داد تا محصولاتشان را برداشت کنند.

معاهده صلح میان اردن و اسرائیل در سال ۱۹۹۴ برای یک دوره بیست و پنج ساله، زمین‌های اردن را در منطقه «الباقوره» و «الغمر» به طور رایگان در اختیار مالکان اسرائیلی قرار می‌داد.

الباقوره در شمال اردن و الغمر در جنوب این کشور واقع شده و اراضی اشغالی فلسطین در اطراف آنها واقع هستند. این ۲ منطقه جزء اراضی وادی عربه محسوب می‌شوند.

عبدالله دوم شاه اردن، اکتبر ۲۰۱۸ گفته بود که کشورش می‌خواهد اراضی الباقوره و الغمر را که در تصرف اسرائیل است پس بگیرد.

الباقوره منطقه‌ای با وسعت حدود شش کیلومتر مربع در رود اردن واقع در بخش شمالی مرز سرزمین‌های اشغالی و اردن است و الغمر منطقه‌ای با وسعت حدود چهار کیلومتر مربع در خطی که اردن و سرزمین‌های اشغالی را در جنوب از هم جدا می‌کند، قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
بطور رایگان!!!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
تابناک شما بگو
معاهده ترکمنچای کی تمام میشود؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت