میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سقوط کارگر جوان به چاهک آسانسور

کد خبر: ۹۷۳۵۶۱
| |
4964 بازدید

سقوط کارگر جوان به چاهک آسانسور در یک ساختمان سه طبقه، مصدومیت شدید وی را در پی داشت.

به گزارش میزان، تعدادی از کارگران شاغل در یک ساختمان در حال احداث در پی تماس با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی از سقوط یک کارگر به داخل چاهک آسانسور خبر دادند که بلافاصله زنگ ایستگاه ۱۰۹ به همراه گروه امداد و نجات ۸ این سازمان در ساعت ۱۰:۲۵ امروز واقع در بلوار کرمانشاه، خیابان گل‌ها عازم شدند.

بنا به اظهار داود فدایی رئیس ایستگاه ۸۰ آتش نشانی تهران، یک کارگر ۳۰ ساله در ساختمان ۳ طبقه در دست ساخت به علت نامعلوم به درون چاهک آسانسور سقوط کرده بود.

وی افزود: آتش نشانان بلافاصله خود را به مصدوم رساندند و همزمان با ایمن سازی محل حادثه، اقدامات لازم و کمک‌های اولیه را تا رسیدن عوامل اورژانس انجام دادند که و وی را به بیرون منتقل کرده و برای مداوا به عوامل اورژانس سپردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت