ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تمدید منع رفت و آمد در ۳۱ شهر ترکیه

تمدید منع رفت و آمد در ۳۱ شهر ترکیهوزارت کشور ترکیه از تمدید منع رفت و آمد در ۳۱ شهر این کشور به مدت دو هفته به منظور پیشگیری از شیوع کرونا خبر داد.
کد خبر: ۹۷۳۲۶۳
| |
7398 بازدید
تمدید منع رفت و آمد در ۳۱ شهر ترکیه

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت کشور ترکیه اعلام کرد که منع رفت‌و‌آمد بین ۳۱ شهر از جمله استانبول، آنکارا و ازمیر به مدت ۱۵ روز تمدید شده و از نیمه شب امشب به منظور پیشگیری از شیوع کرونا اجرایی است.

این ممنوعیت شامل توقف همه سفرهای هوایی و زمینی و دریایی بین شهرهای مذکور می‌شود.

بر اساس آمارهای رسمی وزارت بهداشت ترکیه شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا اندکی کاهش یافته است.

«فخرالدین کوجا»، وزیر بهداشت ترکیه روز گذشته -شنبه- اعلام کرد که ۱۲۱ مورد فوتی و سه هزار و ۷۸۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است که بر این اساس مجموع هزار و ۸۹۰ قربانی و ۸۲ هزار و ۳۲۹ مبتلا در این کشور ثبت شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟