میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قهرمان کشتی المپیک کرونا را شکست داد

چهره شاخص کشتی فرنگی جهان از کوبا و دارنده ۳ طلای جهان و المپیک موفق به شکست ویروس کرونا شد.
کد خبر: ۹۷۲۱۴۵
| |
12561 بازدید
|
۱
قهرمان کشتی المپیک کرونا را شکست داد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اسماعیل بوررو مولینا دارنده مدال های طلای المپیک ۲۰۱۶ و ۲ طلای جهان در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹ پس از بازگشت از رقابت های کشتی فرنگی پان آمریکن در کانادا که با کسب مدال طلا همراه بود به همراه فیزیوتراپ تیم کوبا، به ویروس کرونا مبتلا شدند اما آزمایش ۲۶ نفر دیگر از اعضای تیم منفی بود.

بر اساس گزارش inside the games، بوررو فرنگی کار وزن ۶۷ کیلوگرم کوبا که خود را برای حضور در المپیک توکیو آماده می کند، پس از حدود ۲ هفته بستری شدن در بیمارستان سلامتی خود را بدست آورد.

همچنین میلنا رودریگز فیزیوتراپ تیم کوبا نیز پس از ابتلا به کرونا سلامتی خود را بدست آورد.

تاکنون بیش از یک میلیون و هفتصد هزار نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که در این میان یکصد و نه هزار نفر جان خود را از دست داده اند، چهارصد هزار نفر نیز بطور کامل سلامتی خود را بدست آورده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
مازیار وکیلی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
خیلی باحالی تابناک اگر جانسون یعتی همون بوریس باشه می نویسی از کرونا حان بدر برد اما اگه کسی دیگه باشه می نویسی شکست داد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت