خوزستان گندم بیش از ۱۲ میلیون نفر را تامین می‌کند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با بیان اینکه خوزستان پرچمدار تولید گندم است، گفت: این استان گندم ۱۲ و نیم میلیون نفر را تامین می‌کند.
کد خبر: ۹۵۷۳۵۳
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 07 February 2020
|
7816 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، خدارحم امیری‌زاده در آیین افتتاح سیلوی ۴۰ هزار تنی شهدای دشت آزادگان که امروز (۱۷بهمن ماه) در دشت آزادگان برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان دارای ۲۸ سیلوی دولتی و خصوصی است و این سیلو هشتمین سیلوی دولتی استان است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: خوزستان ۸ سال است که پرچمدار تولید گندم است و این استان گندم ۱۲ و نیم میلیون نفر را تامین می‌کند.

امیری زاده با بیان اینکه در خوزستان ۱۶ و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر گندم، در استان خوزستان برنجِ ۳۰ میلیون نفر و شکرِ ۳۱ میلیون نفر تامین می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد: با توجه به وجود اراضی مستعد کشاورزی و گندم خیز بودن این شهرستان و تولید سالانه ۳۰ هزار تن گندم و فقدان مراکز ذخیره گندم در این شهرستان‌، این سیلو به بهره برداری رسید.

وی عنوان کرد: از ویژگی های ممتاز این سیلو، موقعیت مناسب مکانی است که بین شهرستان‌های هویزه و سوسنگرد واقع است. همچنین وجود ساختمان استراحت برای کشاورزان و رانندگان و سیستم اندازه گیری دمای گندم، از دیگر ویژگی های این مرکز است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
خوزستان خیلی چیزها رو تامین میکنه اما یک خیابون با اسفالت مناسب نداره....متاسفم برای مسئولین خوزستان
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت