میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش بارزانی به پاسخ موشکی ایران

«مسرور بارزانی» نخست وزیر منطقه کردستان عراق گفت که با همه طرف‌ها برای بازگشت آرامش و ثبات به عراق و منطقه در ارتباط است.
کد خبر: ۹۵۰۱۸۲
| |
40952 بازدید
|
۴

واکنش بارزانی به پاسخ موشکی ایران


به تابناک به نقل از گزارش وبگاه خبری موازین نیوز، بارزانی در نشستی خبری در اربیل گفت: «طی روز‌های گذشته حوادث تاسف باری در عراق و منطقه کردستان عراق روی داد و ما با نگرانی شدید آن را دنبال کردیم.»

رئیس منطقه کردستان عراق اوضاع در عراق را پرتنش و بی ثبات خواند و گفت: «ما با همه توان خود تلاش خواهیم کرد و با همه طرف‌ها در مسیر آرامش اوضاع و ایجاد ثبات ارتباط خواهیم داشت.»
بارزانی گفت: «اما تکلیف اصلی و اولویت اصلی ما حفاظت از منطقه کردستان و مردم آن است و همه تلاش خود را در مسیر وارد نکردن منطقه کردستان عراق به این مشکلات بکار می‌گیریم.»
نخست وزیر منطقه کردستان عراق به مردم این منطقه هم اطمینان خاطر داد که همه تلاش خود را برای حفاظت از این منطقه بکار می‌گیرد و این منطقه امن و باثبات می‌ماند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بامداد امروز (چهارشنبه - ۱۸ دی) در بیانیه‌ای از اجرای حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق خبر داد و اعلام کرد که این عملیات در انتقام از ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و یارانش انجام شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
خبرگزاریهای مستقل اعلام نموده اند حمله موشکی به پایگاههای امریکا تاکنون تلفاتی نداشته است
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
یکی از موشکهای ایران که به یک شهر آنجا اصابت کرده...بابا دقیق تر بزنید که بیگناهان کشته نشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
چند روز بود پیدات نبود، شوالیه.
محمدتبریزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
امنیت می خواهی امریکائی ها را بیرون کن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت