تلفات سنگین ارتش سوریه به تروریست‌ها در ادلب

ارتش سوریه روز شنبه دو حمله تروریست‌ها در استان ادلب را دفع کرده و تلفات سنگینی به آنها وارد کرد.
کد خبر: ۹۴۷۳۳۳
| |
8636 بازدید
تلفات سنگین ارتش سوریه به تروریست‌ها در ادلب

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در جریان مقابله ارتش سوریه با حمله تروریست ها در استان ادلب ۳۰ نفر از تروریست ها کشته و زخمی شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش سوریه روز شنبه دو حمله تروریست‌ها در استان ادلب را دفع کرده و تلفات سنگینی به آنها وارد کرد.

بر اساس این گزارش، ارتش سوریه روز شنبه در پاسخ به دو حمله تروریست‌ها در استان ادلب ده‌ها نفر از آنها را از پا درآورد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در عملیات پاتک ارتش سوریه به حمله تروریست‌ها در ادلب ۳۰ نفر از تروریست‌ها کشته یا زخمی شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت