تشدید تدابیر امنیتی در سرتاسر بغداد

یک منبع امنیتی گفت: نیرو‌های امنیتی، تدابیر امنیتی را در تمام مناطق بغداد تشدید کرده‌اند.
کد خبر: ۹۴۳۰۳۰
| |
7125 بازدید

به گزارش تابناک، شبکه السومریه از تشدید تدابیر امنیتی در تمام بغداد خبر داد.

یک منبع امنیتی گفت: نیرو‌های امنیتی، تدابیر امنیتی را در تمام مناطق بغداد تشدید کرده‌اند.

منابع عراقی از وقوع چهار انفجار در برخی مناطق استان میسان خبر دادند که منازل برخی شخصیت‌ها را هدف قرار داده است. بر اساس این گزارش، انفجار اول در منطقه عواشه در نزدیکی منزل یکی از رهبران جنبش انصار الله الاوفیا رخ داده، انفجار دوم خانه مدیر بانک کشاورزی را هدف گرفته و انفجار سوم هم منزل یکی از مسئولان جنبش عصائب اهل الحق در منطقه العوفیه را هدف گرفته بود. انفجار چهارمی هم رخ داد که دفتر جنبش عصائب اهل الحق هدف آن بود.

خبر دیگر اینکه مقامات نظامی و امنیتی اقلیم کردستان درباره سازماندهی پنج هزار تروریست داعشی از چند نقطه از جمله مخمور برای حمله به اقلیم کردستان خبر دادند.

عدی عواد از نمایندگان ائتلاف الفتح هم تأکید کرد برخی رسانه‌های عربی و غیرعربی که مورد حمایت اسرائیل و آمریکا هستند به‌دنبال بهره‌برداری از بیانیه‌ای تقلبی هستند که پس از هک سایت حشد شعبی منتشر شده است و هدف بی‌احترامی به فداکاری‌هایی است که این نیرو داشته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت