فوت ۵ نفر بر اثر آنفلوانزا در استان کردستان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: متأسفانه آمار جان‌باختگان آنفلوانزا در استان از ۴ به ۵ نفر افزایش یافت.
کد خبر: ۹۴۲۲۷۶
| |
5465 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، «شهرام شریفی» با تشریح آخرین آمار و وضعیت بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در استان اظهار داشت: متأسفانه امروز یک نفر دیگر جان خود را از دست داد و آمار جان‌باختگان آنفلوانزا در کردستان از ۴ به ۵ نفر افزایش یافت.

وی افزود: همچنین ۴۸ نفر بیمار مبتلا به آنفلوانزا در استان کردستان شناسایی و بستری هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: بیماری آنفلونزا برای افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای خاص هستند خطرناک بوده و بهتر است که اقدامات مراقبی برای پیشگیری در بین عموم مردم به‌خصوص بیماران همچون سرطانی، کلیوی، قلبی، ریوی به شکل کامل انجام شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت