واکنش استاندار و شرکت واحد به طرح صندلی‌فروشی

استاندار تهران گفت: فروش صندلی‌های شرکت واحد اتوبوسرانی غیرقانونی است و با متخلفین بر اساس قانون به شدت برخورد می‌شود.
کد خبر: ۹۴۲۰۳۴
| |
8870 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «پیمان سنندجی» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران خبر از فروش صندلی‌های اتوبوس‌های پایتخت داده بود که بر اساس این طرح در ساعات غیر پیک استفاده از اتوبوس مسافرین می‌توانند صندلی‌های اتوبوس را از قبل خریداری کنند.

در خصوص اجرای این طرح «انوشیروان محسنی‌بندپی» استاندار تهران اعلام کرد که هرگونه ارائه طرح صندلی‌فروشی از سوی سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران بدون هماهنگی با فرمانداری، شورای شهر و هیأت تطبیق مصوبات غیرقانونی است و با متخلفین در هر جایگاهی به شدت برخورد می‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت