دشمنان برای مذاکره با ایران التماس می‌کنند

نوبخت: در سال ۲۰۲۰ از رکود خارج می‌شویم

معاون رئیس جمهور گفت: صندوق بین‌اللملی پول اعلام کرده که ایران در ۲۰۲۰ از رکود خارج شده و رونق به ایران باز می‌گردد.
کد خبر: ۹۳۶۸۹۷
|
۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۰ 12 November 2019
|
4150 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمدباقر نوبخت شامگاه امروز در حاشیه سفر به کردستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احداث ۳ هزار واحد مسکونی در کردستان کلنگ‌زنی شد که ظرف یک سال آینده این واحد‌ها به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد احداث شده و به محرومین تحویل داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت این است که در کمبود منابع با تخصیص بهینه بتوانیم به اولویت‌ها بپردازیم و این کاری ایت که در دولت انجام گرفته است.

رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: در زمینه هزینه‌های جاری و پرداخت‌ها هرچند باید خیلی بیشتر از این به کارکنان دولت پرداخت می‌شد، اما حقوق معوق نداریم.

نوبخت تصریح کرد: با وجود تمام تحریم‌ها، پرداخت‌ها ۲۰ درصد افزایش داشته و در زمینه پرداخت وجه خرید تضمینی گندم، پاداش و تشویقی‌ها هم هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: در سه ماهه اول امسال ۲۹ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌هتی عمرانی تخصیص یافت و به دستگاه‌های مختلف تزریق شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اولویت‌بندی مدیریتی انتظار مقام معظم رهبری و ملت از دولت است و ما هم تلاش کرده‌ایم با اولویت‌بندی منابع محدود، کار‌های بزرگ انجام دهیم.

وی اذعان داشت: توطئه و تحریم‌های دشمنان مانع رشد ایران نمی‌شود، چون حق هستیم خدا ما را در برابر دشمنان عهدشکن یاری می‌دهد و با یاری خدا دشمن را مایوس خواهیم کرد.

نوبخت تصریح کرد: اگر روزی می‌گفتند آمریکا علاقه‌ای به مذاکره با ایران ندارد، امروز دشمنان التماس می‌کنند که با آن‌ها وارد مذاکره شویم و این به واسطه قدرت کشور ماست.

وی همچنین گفت: کشور ایران امروز بسیار محکم و مستحکم در برابر تمام توطئه‌های دشمنان ایستاده و افراد صاحب‌نظر در امریکا و سایر نقاط دنیا معتقد هستند که در میدان تحریم‌ها، امریکا شکست خورده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: صندوق بین‌اللملی پول اعلام کرده که ایران در ۲۰۲۰ از رکود خارج شده و رونق به ایران باز می‌گردد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت