صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردوغان تهدیدش را عملی کرد

کد خبر: ۹۳۶۳۷۱
| |
8406 بازدید
بر اساس گزارش تلویزیون دولتی ترکیه، این کشور روند استرداد داعشی‌های زندانی در خاک خود را آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا به نوشته خبرگزاری رویترز، شبکه تلویزیونی "تی‌آرتی هابر" امروز (دوشنبه) گزارش کرد، مقام‌های ترکیه روند استرداد داعشی‌های زندانی در این کشور را آغاز کرده‌اند.

این موضوع بعد از آن اعلام می‌شود که اخیرا وزیر کشور ترکیه هشدار داد، آنکارا این روند استرداد زندانیان داعشی را حتی اگر که شهروندی آن‌ها توسط کشور‌های متبوع آن‌ها لغو شده باشد، انجام خواهد داد.

هنوز مشخص نشده که چه تعداد از این زندانی‌های داعشی قرار است استرداد شوند. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز جمعه گفته است، بالغ بر ۱۲۰۱ شبه‌نظامیان گروه تروریستی داعش در زندان‌های ترکیه به سر می‌برند و ترکیه تعداد ۲۸۷ تن از این زندانی‌ها را در سوریه دستگیر کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار