ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزرات ورزش عراق درنامه به AFC امنیت تیم ملی در بصره را پذیرفت

کد خبر: ۹۳۴۶۸۳
| |
4570 بازدید
|
۱

فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش عراق به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردند که آماده میزبانی از ایران و بحرین در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در بصره هستند.

به گزارش تابناک ورزشی، سایت «اسپورت» عراق خبر داد که عبدالخالق مسعود، رئیس فدراسیون فوتبال عراق به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده که آماده میزبانی از ایران و بحرین در شهر بصره است. 

از سوی دیگر وزرات ورزش و جوانان عراق نیز اعلام کرد که شهر بصره برای میزبانی دیدار‌های ایران و بحرین در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر آماده است. فدراسیون فوتبال کشورمان بعد از بازدید از ورزشگاه بصره منتظر حکم‌ای اف سی و فیفا درباره بازی با عراق در شهر بصره است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
عراق امنیت خودشو نمیتونه تامین کنه اونوقت تو بصره فوتبال بازی کنیم؟! مسئولیت این ریسک رو بایستی فدراسیون بپذیره.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟