میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۳ کشته و زخمی در انفجار مجتمع ذوب آهن هرسین

کد خبر: ۹۳۳۸۱۳
| |
3981 بازدید
فرمانده انتظامی هرسین از وقوع انفجار در کارگاه جمع آوری ضایعات مجتمع ذوب آهن این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ همتعلی شکری اظهار داشت: شب گذشته و پس از دریافت گزارشی از سوی پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع انفجار منجر به جرح و فوت در مجتمع ذوب آهن هرسین، ماموران پاسگاه انتظامی چهر به سرعت در محل حاضر شدند.

وی عنوان کرد: با حضور پلیس در محل مشخص شد، انفجار در کارگاه جمع‌آوری ضایعات مجتمع ذوب‌آهن با توجه به‌وجود مواد قابل اشتعال و بنابر علل نامعلومی رخ داده است.

شکری گفت: بر اثر این حادثه ۳ تن زخمی و به سرعت به مراکز درمانی انتقال داده شدند که متاسفانه یکی از مجروحان به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

فرمانده انتظامی شهرستان هرسین افزود: دیگر مصدومان حادثه که از ناحیه پای راست و بازوی چپ دچار صدمه شده‌اند هم اکنون در مراکز درمانی تحت مداوا هستند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده‌ای در این رابطه گفت: علت وقوع این حادثه در دست بررسی است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات