میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری عاملان تیراندازی و نزاع در کیان آباد اهواز

کد خبر: ۹۳۲۷۲۸
| |
5460 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: عاملان تیراندازی به یک واحد صنفی املاک در اهواز، که علت آن اختلاف مالی بوده است، در مدت کمتر از یک ساعت دستگیر شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، محسن دالوند در این خصوص اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره تیراندازی با سلاح جنگی به سمت یک واحد صنفی املاک و پس از آن نزاع دسته جمعی در منطقه کیان آباد، بلافاصله ماموران کلانتری 14 به محل اعزام شدند.

وی افزود: ماموران پلیس در کمتر از یک ساعت 2 نفر شرور و عامل تیراندازی و 8 نفر عاملان نزاع را دستگیر کردند.

دالوند با اشاره به اینکه خوشبختانه این تیراندازی خسارت جانی و یا زخمی در پی نداشته است، تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح جنگی کلاش به همراه 22 فشنگ جنگی و خودرویی که با آن اقدام به تیرانداز کردند، کشف شد.

وی در پایان تاکید کرد: اختلافات مالی علت این تیراندازی و درگیری بوده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت