میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در گرمسار

کد خبر: ۹۳۱۵۶۰
| |
4472 بازدید

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان بابیان اینکه هفت خودرو در کیلومتر ۵۳ محور تهران-گرمسار با یکدیگر برخورد کردند، گفت: مصدومان حادثه به بیمارستان انتقال یافتند.

به گزارش «تابناک»، مظفر محمدخانی در گفتگو با مهر، ضمن بیان اینکه عصر امروز یک‌شنبه هفت خودرو در کیلومتر ۵۳ محور تهران-گرمسار با یکدیگر برخورد کردند، ابراز داشت: این حادثه ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه امروز عصر به وقوع پیوست که مصدومیت ۱۲ نفر را به دنبال داشت.

وی ضمن بیان اینکه پایگاه امداد و نجات شهید قاسمی ایوانکی در پی این حادثه بلافاصله به محل اعزام شدند، افزود: هنگام انتقال دو نفر از مصدومان این حادثه آمبولانس این جمعیت در محدوده گرمسار واژگون شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان بابیان اینکه این حادثه به دلیل بارش باران و لغزندگی جاده اتفاق افتاده است، ابراز داشت: در این حادثه دو نجاتگر هلال‌احمر نیز مصدوم شدند تا آمار این حادثه به ۱۴ نفر برسد.

مظفر خانی حال همه مصدومان این حادثه را رضایت‌بخش اعلام کرد و افزود: این چهار نفر به بیمارستان انتقال یافتند و حال آن‌ها خوب گزارش‌شده و تا فردا صبح مرخص می‌شوند.

وی تصریح کرد: با توجه به بارش باران و لغزندگی جاده‌ها و همچنین موج بازگشت زائران اربعین از مسافران درخواست می‌شود قوانین راهنمایی و راندگی را رعایت کرده و از هرگونه شتاب و عجله پرهیز کنند

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت