میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزئیات گزارش بررسی سیلاب فروردین‌ماه

رئیس هیأت ویژه گزارش سیلاب گفت: در حادثه سیلاب ۲۰۰شهر و ۱۳۰۰ روستا از ۲۵ استان تخریب شد که به طور کلی ۸۰نفر جان باختند و به ۱۵۰ مدرسه خسارت وارد شده بود.
کد خبر: ۹۳۰۴۳۹
| |
3526 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمود نیلی احمد آبادی رئیس هیأت ویژه گزارش سیلاب با بیان اینکه تا ۲ ماه دیگر گزارش نهایی سیلاب اعلام می‌شود، گفت: گزارش سیلاب در سه مقطع زمانی آماده شده است به طوری که زمان‌های ۲۶ تا ۲ اسفند و ۴ تا ۶ فروردین و در نهایت ۱۱ تا ۱۲ فروردین مورد بررسی قرار گرفته است.

* حادثه سیلاب ۲۰۰شهر در۱۳۰۰روستا از ۲۵ استان تخریب شد

وی درباره میزان خسارت ناشی از سیلاب افزود: حادثه سیلاب ۲۰۰شهر در ۱۳۰۰روستا را از ۲۵ استان تخریب کرد که به طور کلی ۸۰نفر جان باختند و به ۱۵۰مدرسه خسارت وارد شده بود، این در حالی است که در زمان حادثه سیلاب آب شرب هزار مشترک قطع شده بود که در همان مقطع زمانی نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر اسکان اضطراری پیدا کرده بودند.

* برای مقاوم بودن ساختمان‌های با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همکاری داریم

رئیس دانشگاه تهران گفت: برای استاندارد و مقاوم بودن ساخت و ساز‌های مناطق سیل زده با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همکاری داریم به طوری که بخشی از تحقیقات و بررسی‌های گزارش سیلاب درباره مقاوم بودن ساختمان‌ها را در اختیار مجریان و مسؤولان اجرایی قرار داده ایم.

* گزارش سیلاب در آینده در قالب لایحه در دولت تصویب می‌شود

وی ادامه داد: در گزارش نهایی سیلاب علت حادثه سیلاب ارزیابی و آ. سیب شناسی شده که در آینده در قالب لایحه در دولت تصویب می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت