ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشف شبکه ارتشاء و اختلاس در شیلات یک استان

کد خبر: ۹۲۴۶۷۱
| |
6708 بازدید
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای از ضربه به شبکه ارتشاء و اختلاس در اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، متن اطلاعیه وزارت اطلاعات به شرح زیر است:

«با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی چند ماه گذشته سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، یک شبکه ارتشاء و اختلاس در شیلات استان سیستان و بلوچستان شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی مورد ضربه قرار گرفت.

طی بررسی‌های بعمل آمده در جریان این پرونده، ۱۳ نفر از اعضای اصلی اداره کل شیلات و دلالانی که اقدام به ارتشاء و صدور مجوز‌های غیرقانونی ساخت شناور‌های صیادی برای افراد فاقد صلاحیت در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و تهران می‌نمودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردیدند.

همچنین در تحقیقات صورت گرفته متهمین دستگیر شده به اخذ ۷ میلیارد تومان وجوه غیرقانونی (رشوه) از صاحبان و نمایندگان کشتی‌های ترالر، تبانی در راستای صدور موافقت‌های اصولی ساخت شناور و نقل و انتقال شناور‌ها به استان‌های همجوار و هم چنین تضییع حقوق بیت المال و اختلاس ۱۴/۵ تن محصول از مزرعه پرورش میگوی شیلات در منطقه گواتر چابهار اعتراف نموده اند.

اقدامات غیرقانونی این افراد خسارات قابل توجهی در حوزه صید و صیادی، محیط زیست دریایی و شناور‌های صیادی وارد نموده است».
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟