آمریکا: به دستورالعمل جدید حریم هوایی عراق پایبندیم

کد خبر: ۹۱۸۴۰۰
| |
4769 بازدید
ائتلاف ادعایی آمریکا برای مبارزه با داعش جمعه اعلام کرد به دستورالعمل جدید دولت عراق در خصوص حریم هوایی این کشور پایبند خواهد بود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ائتلاف ادعایی آمریکا برای مبارزه با داعش در عراق روز جمعه اعلام کرد به دستورالعمل‌های صادرشده از سوی نخست‌وزیری عراق در خصوص پرواز‌های غیرمجاز در آسمان این کشور پایبند خواهد بود.

ائتلاف آمریکا در این بیانیه خاطرنشان کرده این ائتلاف به عنوان میهمان عراق به تمامی قوانین و دستورالعمل‌های دولت مرکزی این کشور پایبند است.

قبل از این، مقام‌های ارشد ائتلاف آمریکا برای گفتگو درباره دستورالعمل «عادل عبدالمهدی»، نخست‌وزیر عراق با مقام‌های وزارت دفاع این کشور دیدار و گفتگو کردند.

عادل عبدالمهدی روز پنجشنبه دستور داد همه توافق‌های مربوط به پرواز در حریم هوایی عراق لغو شود. او گفت: این دستور، پرواز‌های شناسایی، پرواز جنگنده‌ها، بالگرد‌ها و انواع پهپاد‌ها را شامل می‌شود.

نخست‌وزیر عراق تصریح کرد هر گونه پرواز بدون اطلاع دولت عراق نقض حریم هوایی این کشور تلقی شده و با واکنش پدافند هوایی مواجه خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت