میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
گزارش

جزییات خواسته پاریس از بارسلونا برای فروش نیمار

پیشنهاد دیشب بارسلونا، کوتینیو + راکیتیچ + ۸۰ میلیون یورو نقد بوده است. پاریسی‌ها روی عثمان دمبله زوم نکرده اند، بلکه لئوناردو امروز به بارسلونا این پیام را داده که حاضر است نیمار را در ازای کوتینیو + نلسون سمدو + ۱۲۰ میلیون یورو، به فروش برساند.
کد خبر: ۹۱۷۸۸۷
| |
4079 بازدید

خبر دیشب این بود که مذاکرات بارسلونا و پاری سن ژرمن بر سر نیمار، خیلی خوب پیش نرفته است، این خبر آب سردی بود بر سر هواداران بارسلونا ... دیشب اولین دور مذاکرات دو باشگاه بر سر ستاره برزیلی انجام شده و طرفین نتوانسته اند به توافق برسند.

به گزارش تابناک ورزشی، به نقل از ژولیان لورن، خبرنگار نزدیک به باشگاه پاریسی، تیم فرانسوی در مجموع از پیشنهاد بارسلونا راضی نیست. 

پیشنهاد دیشب بارسلونا، کوتینیو + راکیتیچ + ۸۰ میلیون یورو نقد بوده است. بر خلاف ادعای ساکرلینک، پاریسی‌ها روی عثمان دمبله زوم نکرده اند، بلکه امیدوار هستند نلسون سمدو را به خدمت بگیرند! لئوناردو امروز به بارسلونا این پیام را داده که حاضر است نیمار را در ازای کوتینیو + نلسون سمدو + ۱۲۰ میلیون یورو، به فروش برساند. تا این لحظه طرفین هنوز پیشرفتی در مذاکرات نداشته اند.

جلسه بعدی، روز پنج شنبه و در مجمع یوفا بین سران باشگاه یعنی ناصر الخلیفی و جوزب بارتمئو انجام می‌شود. نکته مهم این است که فلورنتینو پرز هم در این مجمع حاضر خواهد بود و احتمالا مذاکرات اولیه را با الخلیفی که رابطه خوبی هم با وی دارد، آغاز خواهد کرد. نیمار و پدرش که روز سه شنبه در پرتغال بودند، مطمئن هستند که به بارسلونا خواهند رفت، اما تا این لحظه، پاری سن ژرمن هنوز رضایت نداده است. بارسلونا از بازیکن خواسته است به طور عمومی در فضای مجازی، خواسته اش را مطرح کند تا پاری سن ژرمن تحت فشار قرار بگیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت