اولویت اول وزیر آموزش و پرورش بهبود وضعیت معیشت فرهنگیان باشد

کد خبر: ۹۱۷۸۱۱
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ 13 August 2019
|
7060 بازدید

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بهبود وضعیت معیشت فرهنگیان را به عنوان یکی از اولویت های وزیر آینده آموزش و پرورش دانست و گفت: باید همه ارکان کشور و دلسوزان برای جبران کاستی ها و رفع مشکلات حوزه آموزش و پرورش به میدان آیند.

فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح مهمترین اولویت های کاری وزیر آینده آموزش و پرورش گفت: اولویت اول، بهبود وضعیت معیشت و گذران زندگی خانواده بزرگ فرهنگیان است که به طور مستقیم شرایط زندگی چند میلیون ایرانی را متاثر از خود می‌کند. معوقات فرهنگیان و بازنشستگان، رتبه بندی معلمان، نوع استخدام آنها اعم از رسمی، حق التدریسی و غیره مهمترین مسائل در خصوص معلمان و بازنشستگان فرهنگی است. مساله ای که تنها با اهتمام وزارت آموزش و پرورش حل نمی‌شود و با تعامل پایدار و سازنده میان دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه قابل حل است.

وی اولویت دیگر را اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: ما برای ارتقای وضعیت آموزش و پرورش کشور تنها یک سند می‌شناسیم و آن سند تحول بنیادین است که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: در امر آموزش بیشتر سمتی دیده می شود که در آن معلمان حضور دارند حال اینکه باید به میلیون‌ها دانش‌آموز هم توجه شود. با لحاظ کردن نقش دانش‌آموزان در نظام آموزشی و تربیتی می‌توانیم به آنها در حوزه‌های مختلف نقش و مسئولیت دهیم. از آن جا که وضعیت آموزشی و تربیتی ما مطلوب نیست اگر نگاهمان به ظرفیت‌های داخلی و اسناد دقیق و جامع بالادستی خودمان باشد می‌توانیم این ظرفیت‌ها را بالفعل کنیم. راه دشوار است که نشدنی نیست.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش از صندوق ذخیره به عنوان امکان مهم و کم‌نظیری برای خدمت به فرهنگیان برخوردار است، افزود: این صندوق قلک گروه‌های سیاسی نیست و احدی نباید به خود اجازه دست اندازی به آن بدهد. خوشبختانه در دولت یازدهم و دوازدهم بسیاری از رویه های غلط اصلاح شده و امروز صندوق با بازدهی بالا و سود آوری رو به رشد در آرامش مشغول فعالیت است.

سعیدی در پایان اظهار کرد: با توجه به وجود کاستی‌های فراوان در امر آموزش و پرورش باید همه ارکان کشور و دلسوزان به میدان آیند. وزارت آموزش و پرورش هرگز جای رفتارهای سیاسی نیست. همه فعالان این حوزه باید مهمترین دغدغه خود را تربیت صحیح نسل‌ها بر اساس اسناد بالادستی و اهداف پیش‌بینی شده قرار دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت