صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ائتلاف سعودی خواستار آتش‌بس فوری در عدن شد

کد خبر: ۹۱۷۲۶۴
| |
5658 بازدید

ائتلاف سعودی ضمن درخواست برای آتش بس فوری در عدن، از تمام نیروهای نظامی و شبه‌نظامی خواست از تمام مواضعی که طی روزهای اخیر در این شهر تحت کنترل خود درآورده‌اند، عقب نشینی کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از پایگاه النشره، ائتلاف سعودی آتش بس فوری در شهر عدن را خواستار شد.

بر اساس این گزارش، ائتلاف سعودی با اعلام این درخواست همچنین از تمام نیروهای نظامی و شبه‌نظامی خواست از تمام مواضعی که طی روزهای اخیر در شهر عدن تحت کنترل خود درآورده‌اند، عقب نشینی کنند.

ائتلاف سعودی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد طرفین باید درگیری‌ها را متوقف کنند زیرا در غیر این صورت ائتلاف به استفاده از زور متوسل خواهد شد.

در همین حال، وزارت خارجه عربستان تمام طرف های درگیر در عدن را به برگزاری نشست فوری در ریاض فرا خواند.

این در حالی است که درگیری‌های مسلحانه تقریبا متوقف شده و با تسلط شورای انتقالی جنوب بر کل استان عدن از جمله کاخ ریاست جمهوری المعاشیق خاتمه یافته است.

درگیری‌های مسلحانه در شهر عدن، از چند روز پیش و در پی درخواست نایب رئیس «شورای انتقالی جنوب» از نیروهای تحت امر خود برای حرکت به سمت کاخ المعاشیق و تصرف آن آغاز شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات