میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجرای فیلم انفجار انتحاری در مسجدالحرام چیست؟

کد خبر: ۹۱۴۱۳۲
| |
9629 بازدید
|
۱

توضیحات رئیس مرکز حج، پزشکی جمعیت هلال احمر در خصوص فیلم منتشره شده مبنی بر انفجار انتحاری مقابل کعبه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «نابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد تقی حلی ساز رئیس مرکز حج پزشکی جمعیت هلال احمر در رابطه با شایعه انفجار انتحاری مقابل کعبه اظهار کرد: این خبر برای دوسال قبل است.

وی گفت:در فیلم منتشر شده در فضای مجازی، یکی از زائران غیر ایرانی دچار مشکل گوارشی می‌شد و در صحن مسجد الحرام استفراغ می‌کرد که باعث می شود صحن آلوده به خون شود که افرادی از این صحنه فیلم برداری می کنند که باید تاکید کرد، این تصاویر مربوط به دوسال قبل است.

وی افزود: شرایط در حوزه بهداشت و درمان زائران خوب است و حادثه جدی و مهمی رخ نداده است و زائران طبق روال عادی اعمال خود را انجام می‌دهند و فقط مقداری هوای گرم است که زائران باید با آن کنار بیایند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مهدی خان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۵
یعنی طرف خون بالا آورده یا اینکه مامورا زدن لت و پارش کردند؟؟؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات