کشته شدن ۷ کودک سوری براثر انفجار مین کارگذاشته شده توسط تکفیریها

۷ کودک سوری بر اثر برخورد با مین کار گذاشته شده از سوی تروریست‌ها در حومه شرقی «دیرالزور» کشته شدند.
کد خبر: ۹۱۰۶۵۷
| |
3202 بازدید

۷ کودک سوری بر اثر برخورد با مین کار گذاشته شده از سوی تروریست‌ها در حومه شرقی «دیرالزور» کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سانا، ۷ کودک سوری بر اثر برخورد با مین کار گذاشته شده از سوی تروریست‌ها در حومه شرقی «دیرالزور» کشته شدند.

بر اساس این گزارش، این ۷ کودک با مین کارگذاشته شده از سوی گروه تروریستی داعش در روستای دبلان واقع در دیرالزور شرقی، برخورد کردند و جان باختند.

این اتفاق در حالی رخ داد که روز گذشته نیز در حمله راکتی گروه‌های تروریستی به شهرک‌های «جورین» و «عین سلیمو» در استان حماه ۳ غیر نظامی کشته و ۶ تن دیگر از جمله چند زن و کودک زخمی شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت