انفجاری قدرتمند در کابل

کد خبر: ۹۰۸۸۵۱
| |
5757 بازدید
طالبان افغانستان با انتشار بیانیه‌ای مسؤولیت انفجار کابل را بر عهده گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نصرت رحیمی، سخنگوی وزارت کشور افغانستان به بی بی سی گفت که محل وقوع این انفجار نزدیکی پل محمود خان، در منطقه‌ای شلوغ و نزدیک وزارت دفاع بوده است.

به گفته وی انفجار حوالی ساعت ۰۸:۵۰ دقیقه صبح امروز در نزدیکی برج گلبهار در حوزه شانزدهم رخ داده است. او گفته است که نخست یک خودرو بمب گذاری شده منفجر و بعد از آن چند مهاجم انتحاری داخل یک ساختمان شدند.

او افزوده که نیرو‌های ویژه پلیس اکنون به محل رسیده و منطقه بر روی تردد عابرین مسدود شده و درگیری با مهاجمان ادامه دارد.

وحیدالله مایار، سخنگوی وزارت کشور افغانستان نیز اعلام کرده که تاکنون ۶۸ زخمی به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند که ۹ کودک در میان آنان است.

در نزدیکی محل انفجار، استادیوم فدراسیون فوتبال افغانستان، شواری کریکت و شماری از ساختمان‌های دولتی قرار دارد.

شفیع شاداب، سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان، که انفجار در نزدیکی ساختمان این فدراسیون رخ‌داده، گفته که کارمندان و بازیکنان این نهاد زخم سطحی برداشته‌اند.

او افزوده که کارمندان و بازیکنان تیم فوتسال افغانستان زخم‌های سطحی برداشته‌اند و سرپا مداوا شده‌اند، ولی افراد امنیتی که در ورودی ساختمان فدراسیون مستقر بودند، بیشتر آسیب دیده و به بیمارستان منتقل شده‌اند.

طالبان افغانستان نیز با انتشار بیانیه‌ای مسؤولیت این حمله را برعهده گرفته است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت