میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چین از فناوری‌های خود محافظت می‌کند

کد خبر: ۹۰۴۵۸۳
| |
2424 بازدید

چین قصد دارد با ابداع سیستمی به نام «فهرست مدیریت امنیت فناوری ملی چین» توانایی این کشور برای نوآوری و توسعه فناوری های کلیدی را ارتقا دهد و از فناوری های خود محافظت کند.

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، چین قصد دارد با ابداع سیستمی است از فناوری‌های خود محافظت کند. این در حالی است که آمریکا در پی تحریم‌هایی دسترسی شرکت‌های چینی به فناوری آمریکایی را محدود کرده است.

به نوشته روزنامه چینی «پیپلز دیلی» این سیستم یک فایروال قدرتمند می‌سازد تا توانایی این کشور برای نوآوری و سرعت بخشیدن به توسعه فناوری‌های کلیدی را ارتقا دهد.

در بخشی از گزارش این روزنامه آمده است: چین هرگز اجازه نخواهد داد برخی کشورهای خاص با استفاده از فناوری مخصوص این کشور، توسعه چین را کنترل و شرکت‌های آن را سرکوب کنند.

البته هنوز جزئیاتی از این سیستم که «فهرست مدیریت امنیت فناوری ملی چین» نام گرفته، مشخص نیست. به نوشته خبرگزاری شینهوا این سیستم در آینده نزدیک رونمایی می‌شود.

این درحالی است که آمریکا فشارهای خود بر فروش فناوری‌های هواوی و شرکت‌های چینی دیگر را بیشتر کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت