میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سانحه برای جت روسی در فرودگاه مهرآباد

کد خبر: ۹۰۰۷۲۳
| |
13515 بازدید
|
۲
سازمان هواپیمایی کشوری از بروز سانحه برای یک فروند هواپیمای روسی در فرودگاه مهرآباد خبر داد و اعلام کرد:‌این هواپیما در زمان فرود از باند فرودگاه خارج شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، رضا جعفرزاده مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در این‌باره اظهار کرد: ساعت ۳:۰۷ دقیقه بامداد امروز سه شنبه یک فروند جت خصوصی BAE۱۲۵ روسی بعد از فرود در فرودگاه مهرآباد تهران از باند خارج شد.

وی افزود: این هواپیما حامل ۶ نفر خدمه پروازی و مسافر بود که به سرنشینان این پرواز آسیبی نرسیده است. به محض بروز این اتفاق کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری به همراه عوامل فرودگاهی در محل حاضر و نسبت به انتقال این هواپیما به پارکینگ اقدام کردند.

وی درباره دلیل خروج این هواپیما از باند اظهارنظری نکرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
مسافر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
وای به حال ما که بعد از این احتمال بازگشت هواپیماهای غیر استاندارد روسی به ناوگان هوایی ایران افزایش یافته است!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت