صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

دستور تخلیه منازل در سیمین‌شهر و گمیشان

کد خبر: ۸۸۷۲۶۹
| |
9972 بازدید

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: از مردم سیمین شهر و روستاهای اطراف گمیشان می‌خواهیم که امشب خانه هایشان را تخلیه و به سکونتگاه های امن بروند.

به گزارش «تابناک»، عبدالرضا چراغعلی در گفت و گو با ایسنا- منطقه گلستان اظهار کرد: امروز جلسه ستاد مدیریت بحران استان گلستان با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر، معاونین استاندار و مدیران عضو این ستاد در گمیشان برگزار شد.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت ورودی آب از شهرستان آق قلا را رصد می‌کنیم و تلاش داریم که ورود آب به سکونتگاه های روستایی و شهری را در شهرستان گمیشان کاهش دهیم.

دستور تخلیه منازل در سیمین‌شهر و گمیشان

چراغعلی بیان کرد: تمهیدات لازم برای خدمت رسانی مطلوب به خسارت های احتمالی که برای منازل مسکونی شهرستان گمیشان پیش خواهد آمد، در نظر گرفته شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با بیان اینکه از مردم سیمین شهر و روستاهای اطراف گمیشان می‌خواهیم که امشب منازل خود را تخلیه کنند، تصریح کرد: مدارس و مکان هایی توسط فرمانداری ها برای سکونت مردم مشخص شده است.

وی خاطرنشان کرد: دهیاران، بخشداران و فرماندار مسئول پیگیری اسکان مردم هستند. اماکن امن موقت به روستاییان و مردم سیمین شهر علام شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات