بازدید 18372
تصمیمی جنجالی از سوی وزارت جهاد کشاورزی که می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد؛

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

به تازگی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ارسال شده مبنی بر اینکه از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب شود. این تصمیم می‌تواند موضوع ورود گوشت‌های آلوده و مشکل دار به کشور را قوت بخشد و از همین روی، بسیاری از کارشناسان با این تصمیم مخالفند، هر چند رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با تابناک اقتصادی از این تصمیم حمایت نمود.
کد خبر: ۸۷۹۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸ 20 February 2019
تابناک اقتصادیبه تازگی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ارسال شده مبنی بر اینکه از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب شود. این تصمیم می‌تواند موضوع ورود گوشت‌های آلوده و مشکل دار به کشور را قوت بخشد و از همین روی، بسیاری از کارشناسان با این تصمیم مخالفند، هر چند رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با تابناک اقتصادی از این تصمیم حمایت نمود.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این روز‌ها واردات گوشت قرمز از کشور‌های مختلف به منظور تنظیم وضعیت بازار و کاهش قیمت این کالای اساسی شدت گرفته است، به ویژه اینکه به تازگی دولت تعرفه واردات گوشت قرمز را نیز صفر اعلام کرد.

در پانزدهم بهمن ماه ۱۳۹۷ نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان دامپزشکی کشور ارسال شد که به نوعی موضوع واردات گوشت قرمز را با چالش‌های جدید و جدی مواجه کرد.

همان گونه که تصویر این نامه را در زیر مشاهده می‌کنید، در متن آن ذکر شده بود: پیرو هماهنگی به عمل آمده ترتیبی اتخاذ نمایید تا از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب و در سایر کشور‌های فاقد پروتکل بهداشتی نسبت به اعزام ممیز ادواری و تایید کشتارگاه‌های مجاز اقدام نمایید. بدیهی است واردکنندگان موظف به رعایت ضوابط بهداشتی در کلیه مراحل خواهند بود.

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در تصمیم حذف ناظر مقیم


این تصمیم نشان می‌داد، وزیر جهاد کشاورزی در نظر دارد تا نظارت بهداشتی دامپزشکان در مبدأ را لغو نماید. البته این اولین باری نبود که چنین تصمیمی گرفته می‌شد، چون یک بار دیگر این تصمیم در ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۶ توسط محمود بصیری مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی وزیر جهاد کشاورزی به دکتر خلج رئیس سابق سازمان دامپزشکی ابلاغ شده بود.
 
شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در تصمیم حذف ناظر مقیم

به زعم بسیاری از کارشناسان و متخصصان امر، این تصمیم وزارت جهاد کشاورزی و اصرار به انجام آن با مسائل شرعی و بهداشتی در مغایرت است. تا پیش از این روال کار به این صورت بود که یک ناظر ذبح شرعی و یک دامپزشک در محل کشتار حضور داشتند تا امنیت بهداشتی و شرعی محصول را تضمین کنند.

همچنین در متن نامه وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان دامپزشکی کشور صراحتاً عنوان شده است که از اعزام ناظر مقیم جهت حضور در کشتارگاه‌های کشور مبدأ که دارای پروتکل بهداشتی هستند، جلوگیری شود. این در حالی است که برزیل، یکی از کشور‌هایی است که دارای پروتکل بهداشتی بوده و بخشی از گوشت‌های مورد نیاز ایران از این کشور تأمین می‌شود، ولی برخی شرکت‌های صادرکننده گوشت در این کشور در سال گذشته به دلیل صادرات گوشت فاسد به سایر کشور‌ها تعطیل شدند. جالب اینکه تنها موضوعی که موجب شد کشور ما از واردات این محصولات آلوده مصون بماند، «حضور ناظرین بهداشتی مقیم تمام وقت» در کشتارگاه‌های کشور برزیل بود.

یک دامپزشک و استاد دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار تابناک اقتصادی در پاسخ به این پرسش که تا قبل از این تصمیم وزارت جهاد کشاورزی روال کار چگونه بوده است، گفت: در گذشته که قصد واردات گوشت از کشوری وجود داشت، سازمان دامپزشکی برای انتخاب ناظر قرعه کشی یا نوبتی عمل می‌کرد و از کل کشور و یا هر استان و یا هر شهرستان به صورت دوره‌ای ناظری انتخاب می‌شد و این ناظر مثلا برای واردات گوشت در کشور برزیل مقیم می‌شد. بعد پول ناظر مقیم رو چه کسی پرداخت می‌کرد؟ شخص یا شرکتی که قصد واردات گوشت را داشت؛ یعنی دامپزشک را دولت معرفی و پول را آن شخص یا شرکت خصوصی پرداخت می‌کرد.

 
شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

این استاد دانشگاه در پاسخ به این که آیا این تصمیم اخیر بر سلامت جامعه تأثیرگذار خواهد بود یا خیر، گفت: این تصمیم اخیر صددرصد بر سلامت جامعه تأثیرگذار خواهد بود. هم اکنون در کشتارگاه‌ها قانون این است، تا زمانی که ناظر بهداشتی و ناظر شرعی حضور نداشته باشد، قصاب حق کشتار ندارد. بعد طبق گفته خود مسئولین، کشتاری که ناظر بهداشتی و شرعی آن‌ها در آن نباشد، پذیرفته نیست.

حالا با این صحبت تصمیم کمی عجیب به نظر می‌رسد و پرسش دیگری که مطرح می‌شود این است که چه تضمینی وجود دارد که در بحث بهداشتی دامپزشک خارجی نظارت درست را انجام دهد؟ نکته دیگر اینکه، وقتی کشتاری صورت می‌گیرد به دلیل آنکه ما مسلمان هستیم، برخی از قسمت‌های لاشه را حذف می‌کنیم، ولی مصرف این قسمت‌ها برای خارجی‌ها مشکلی ندارد حالا چه تضمینی وجود دارد که آن ناظر بهداشتی خارجی این قسمت‌ها را برای گوشت‌های صادراتی به ایران حذف کند؟ بعد آن ناظر خارجی سوگند خورده است که برای کشور خودش درست کار کند و چه تضمینی وجود دارد که برای کشتاری که قرار است برای کشور ما صادر شود، دل بسوزاند؟ ولی اگر دامپزشک ایرانی در کشور مبدا مستقر باشد این مشکلات را نداریم و اگر چنانچه گوشت وارداتی مشکلی داشته باشد باید وی پاسخگو باشد. حالا با این تصمیم اگر هم اکنون گوشت‌های وارداتی مشکلی داشته باشد، چه کسی می‌خواهد پاسخگو باشد؟ آیا آن ناظر خارجی می‌خواهد پاسخگو باشد؟

این دامپزشک در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما ماجرا‌هایی پشت این تصمیم در جریان بوده است، گفت: شما اصلا شک نکنید که پشت ماجرای حذف ناظر مقیم جریاناتی وجود دارد و به عقیده بنده این‌ها می‌خواهند با حذف ناظر مقیم، گوشت‌های نامرغوب و مشکل دار را وارد کشور بکنند. وقتی هم گوشت‌های وارداتی مشکل دار بود، به دلیل اینکه یخ زده به کشور وارد می‌شود دیگر این مشکل آن‌ها قابل تشخیص نیست. در کشور مبدأ وقتی که هنوز گوشت گرم است، طرف می‌تواند تشخیص بدهد که گوشت مشکل دارد، ولی وقتی یخ زده شد تشخیص این مشکل سخت است.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما مافیای واردات گوشت پشت این تصمیم حضور دارد، گفت: فرستادن ناظر مقیم به کشور مبدا واردکننده گوشت، برای مافیای واردکننده گوشت هزینه‌ دارد. برای اینکه ماجرا باز شود شما فرض کنید مثلاً واردکننده گوشت در هر محموله وارداتی ۶۰۰ میلیون تومان سود می‌کند و حالا باید ۲۰ میلیون تومان از این سود را فرضاً به ناظر مقیم پرداخت کند. این یک هزینه است و طبیعتاً واردکننده دنبال حذف این هزینه خواهد بود. از این موارد زیاد داشتیم که همیشه کارفرما به سازمان دامپزشکی فشار آورده و قضایای این گونه را حذف کرده است.

وی در پایان سخنان خود گفت: مشکل دیگری که الان در موضوع کشتار وجود دارد، این است که هم اکنون در ایران، کشتارگاه‌ها حقوق دامپزشکان و ناظر‌های بهداشتی را پرداخت می‌کنند. حالا پرسش این است که وقتی دامپزشک حقوقش را از کشتارگاه می‌گیرد، شما چه انتظاری دارید که بخواهد تخلف بهداشتی را گزارش کند؟ این الان خودش یک نقطه ضعف است، چون نان دامپزشک دست مسئول کشتارگاه است. هم اکنون حقوق مسئول فنی در شرکت بسته بندی مرغ، شرکت بسته بندی گوشت، تخم مرغ را کارفرما می‌دهد. وقتی این مسئول فنی چند بار به محصولات تولیدی گیر بدهد و ایراد بگیرد، کارفرما عذرش را خواهد خواست.

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

با توجه به اهمیت موضوع ناظر مقیم در کشور مبدأ واردات گوشت و ارتباط آن با سلامت جامعه خبرنگار تابناک اقتصادی در مصاحبه دیگری با نظر افضلی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده مردم نهبندان و سربیشه این پرسش را مطرح نمود که آیا تاکنون مجلس در این زمینه اقدامی انجام داده است یا خیر، گفت: این تصمیم به هیچ عنوان از نظر ما درست نیست، اما متأسفانه هنوز مجلس در این زمینه کاری انجام نداده و این به این خاطر بوده که مجلس هم اکنون ۲۴ ساعته درگیر مسائل مربوط به بودجه ۹۸ است.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما مبنای این تصمیم چه بوده است، گفت: دوستان وزارت جهاد کشاورزی باید بیایند و در این باره توضیح بدهند و دلایل توجیهی آن‌ها برای این تصمیم شنیده شود. نماینده مردم نهبندان و سربیشه افزود: اگر این تصمیم در راستای کاهش هزینه‌ها اتخاذ شده باشد که باید گفت: مگر هزینه حضور و استقرار یک دامپزشک در کشور مبدأ چقدر است که وزارت جهاد کشاورزی به دنبال لغو آن می‌باشد؟ افضلی ادامه داد: هر چند شاید کشور مبدأ موضوعات بهداشتی را رعایت کند، باید یک تأییدیه هم از سوی دامپزشکان کشور ما صادر شود. این عضو کمیسیون کشاورزی در پایان صحبت‌های خود وعده داد با توجه به مهم بودن مسأله برای سلامت جامعه و با توجه به پیگیری خبرنگار تابناک اقتصادی، به زودی این موضوع را در کمیسیون مطرح و پیگیری خواهد نمود.

برای روشن‌تر شدن ابعاد بیشتر این موضوع و ابهامات مطرح در این زمینه، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: هیچ تغییری در حوزه نظارت عالیه دامپزشکی بر گوشت‌های وارداتی ـ چه در مبدأ و  چه در مقصد که می‌شود مبادی ورودی کشورمان ـ ایجاد نشده، بلکه روش‌ها و فرآیند‌های نظارت که می‌تواند در چارچوب شرایط مکانی و زمانی تغییر کند، تغییر کرده است.

وی در مورد این موضوع که گفته می‌شود اگر گوشت یخ زده باشد مشکل آن مشخص نمی‌شود و این گوشت باید در مبدأ و هنگامی که گرم است، مورد آزمایش قرار بگیرد، گفت: همین الان هم هر گوشتی که توسط همکار عزیزمان که مقیم می‌باشد در مبدأ بازدید شود، باز هم به محضی که این گوشت می‌خواهد وارد کشور شود، نمونه برداری و آزمایش خواهد شد. وی افزود: حتی اگر گوشت بخواهد از کشوری مانند نیوزیلند که سطح بهداشتی بالایی دارد وارد بشود، باز هم نمونه برداری و آزمایش  خواهد شد. رفیعی پور ادامه داد: در مجموع همه نظارت‌ها بوده، هست و خواهد بود و جای نگرانی از این بابت که نظارت‌های دامپزشکی حذف خواهد شد، وجود ندارد و حتی این نظارت‌ها در مورد گوشت‌هایی که در کشور از مکانی به مکان دیگر منتقل می‌شوند نیز وجود دارد و مردم عزیز از این بابت نگرانی نداشته باشند.

رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در پاسخ به این پرسش که اگر هم اکنون که ناظر مقیم در کشور‌های مبدأ واردات وجود دارد مشکلی در گوشت‌ها وارداتی پیش بیاید، سازمان می‌تواند مستقیم از ناظر مقیم این مشکل را بازخواست نماید، در تصمیم جدید که ناظر مقیم حذف می‌شود، اگر مشکلی پیش بیاید سازمان از چه کسی بازخواست خواهد نمود گفت: هم اکنون اگر محصولی تحت نظارت عالیه حتی همکار مستقر ما در یک کشوری تولید شود و محصول مشکل داشته باشد، هم کشور مبدأ و هم بازرگانی که واردات این گوشت‌ها را انجام می‌دهد، مقصر هستند.

رفیعی پور افزود: همین الان هم اگر گوشتی وارد شود و مشکل داشته باشد به کشور مبدأ برگشت داده خواهد شد و این مورد عجیبی نیست. مطمئن باشید اگر گوشتی در مقصد مشکل دار تشخیص داده شود چه ناظر مقیم در کشور مبدأ صادرکننده گوشت باشد و چه نباشد، طبق ضوابط دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران آن محصول اجازه ورود به کشور نخواهد داشت و قطعاً تعیین تکلیف خواهد شد؛ حالا یا از طریق معدوم نمودن آن محموله و یا از طریق برگشت دادن محموله به کشور مبدأ. این اتفاق تنها مخصوص کشور ما هم نیست. اگر همین الان ما هم محصولی مانند میگو یا ماهی را به هر کشوری ارسال کنیم و این محصول الزامات بهداشتی بین المللی را نداشته باشد، آن کشور آن محموله را قطعاً برگشت خواهد زد. رفیعی پور در انتهای صحبت‌های خود موضوع حذف ناظرین مقیم به دلیل هزینه دار بودن آن‌ها را رد کردند.

در پایان اشاره به این نکته ضروری است که برای بررسی علت این تصمیم با دفتر مرتضی رضایی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی تماس گرفته شد که دفتر ایشان عنوان نمودند این موضوع در حوزه کاری ما نیست و باید سازمان دامپزشکی درباره علت این تصمیم توضیح بدهند! این اظهارنظر در حالی است که این تصمیم طی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ابلاغ شده است. البته محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی طی مصاحبه‌ای با خانه ملت در یکم اسفند ۱۳۹۷ در خصوص اینکه در کشتارگاه‌های خارج از کشور آیا ناظرانی حضور دارند یا خیر، گفت: در صورتی که کشتارگاه گواهی بهداشتی و دامپزشکی لازم را نداشته باشد، دام‌های کشتار شده در آنجا قابل قبول نیست و محصول آن‌ها مجوز واردات دریافت نمی‌کند. وی گفت: تمامی موارد کنترل و نظارت می‌شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹۱
باور کردن اینکه مافیای گوشت از افراد عادی جامعه باشند توهین به شعور ملت است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
مگه کسی گفته که مافیا از افراد عادی جامعه هستند؟؟؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
متاسفانه بدلیل اینکه خود مسئولان از این نوع گوشتهای مشکوک وارداتی احتمالا استفاده نمی کنند لذا بود و نبود پزشک برای کنترل سلامت در مبادی ارسال گوشتها را رد کرده اند
واقعا تاسف باره که به اینجا رسیدیم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
بجز کارشناس دامپزشکی،یک روحانی هم بعنوان ناظر شرعی ارسال میشه.
کشتارگاههای برزیل این افراد رو در
ازای نظارت نکردن تطمیع میکنن
چه خبر از اشکنه ؟
مصرف اشکنه بالا نرفته ؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
فعلا که دولت تکراریتون ، مصرف گوشت رو سرطان زا اعلام فرمودن!! خخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
!!چه ربطی داشت؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
نترسید یواش یواش به نان خشک و پوشیدن لنگ هم خواهیم رسید
علی ازمشهد مقدس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
هزاررحمت براشکنه سالم تاگوشت ناسالم ایاانهایکه شکمشان راپرازگوشت حیوانات کردندچه کردندگرفتاردکترودرمان بیشترشدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مافیای گوشت، مافیای دارو، مافیای میوه، مافیای خودرو، مافیای آهن، مافیای ............
پاسخ ها
مجتبی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
پدر پدرخوانده رو در آوردیم.
همه رسانه های عمومی و مردمی، چشم و گوش و قدرت ناطقه، بازرس، کنکاشگر و بررسی کننده علمی و عملی مردم هستند!

تابناک خواهشمند است نمونه گوشتهای خریداری شده از خارج بویژه از قاره های آمریکا بخصوص آمریکای مرکزی و جنوبی (برزیل و غیره) را به چند آزمایشگاه معتمد و همچنین انیستیتو پاستور ایران (بویژه بخش هاری) و انیستیتو رازی برای بررسی آزمایشگاهی ارسال و مستقیما روی اعمال آزمایشگاهی آنها نظارت کرده فیلم و گزارش تهیه و منتشر کنید.

هشدار !!!

گوشت از هر کجا وارد می کنید، دور مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی (از مکزیک به پائین) را خط بکشید زیرا درصدی از دامهای این مناطق بطور نامشخصی آلوده به ویروس بسیار مهلک هاری هستند بنحوی که علیرغم آلودگی وسیع در بدن حیوان، حیوان در حال ذبح هیچ نشانه ای از هاری را نشان نمی دهند.

این ویروس بشدت مهلک و کشنده است لذا همه دولتهای جهان که به سلامتی ملت خود حتی به اندازه یک جو ارزش قائل هستند خرید گوشت و دام از این کشورها را ممنوع کرده اند و همین امتناع خرید کشورهای جهان (از مناطق فوق الذکر) باعث ارزانی شدید گوشت و دام این کشورها شده که همین بدبختانه ممکن است سبب جذابیت شدید این بازار ها برای مقامات با وجدان و خیلی احساس مسئولیت کن کشورمان شود.
ال حذر والخطر از این گوشتها و مقامات با وجدان و شفاف!
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
عزیز جان شما چند کلاس سواد داری که اینجوری ازتون علم تراوش میکنه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
لطفا نظر بدهید و نقد بکنید. فرقی نمی کند چه نظری چون هر نظری را باید صاحبنظر آن حرفه پاسخ بدهد و البته به
حرفه افراد هم احترام بگذاریم که این خیلی هم خوب است. همگی از نقد صحیح سپاس گذار و بهره
مند خواهیم شدمتشکرم
ناشناس
| Thailand |
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
سعید جان من از پشت کوه آمده ام و سواد اکابر دارم اما آنقدر سرد و گرم روزگار را چشیدم و دهها سال گفتار و افکار و اعمال مقامات کشورمان را با وضع و اوضاع مردم و کشورمان و جهان و جهانیان را مقایسه و بررسی کردم که این کامنت را نوشته ام
در موارد علمی هم از تابناک درخواستی کرده ام که میتوانید مجددا به آن روجوع بکنید همچنین برای اطلاعات بیشتر میتوانید به ریفرنس های هاری در آمریکای جنوبی و مرکزی بگردید که وجود ویروس هاری در کشتارهای دامها بخصوص گوساله ها اشاره می کنند که طی بررسی های آزمایشگاهی درصد اندکی از گوساله های بظاهر سالم و بدون هیچ نشانه ای به ویروس هاری آلوده بوده اند

محل های ذکر شده در کامنت فوق، زیست بوم بی نظیرترین پستانداران و بی نظیر ترین خفاشان جهان است چرا که آنها تنها خفاشان خون آشام جهان هستند که فقط خون می خورند و تنها انگل های مهره دار هستند که اتفاقا روابط بسیار پُر رمز و رازی را با ویروس هاری و حیواناتی که از خون آنها از جمله گاو تغذیه می کنند دارند و من با سواد ناچیز خود طی دهها سال برای شناخت، بررسی و درک محیط پیرامون خون و تراوشات علمی محققان یک روش تحقیقی را ساخته ام تا دریابم ماهیت و علت بیماریزایی ویروس هاری چیست زیرا عملکرد این ویروس ناقض ترکیب مجموعه ریفرنسهای منتج از تراوشات علمی سایر محققان و تئوریهای سامانمند من است

این را بدان روابط خفاش های خونخوار-ویروس هاری-بیماری هاری-انسان و حیوان حساس به هاری از جمله گاوها سرشار از اسرار، بعضی غیر قابل تصور و مرموز است

سعید جان ممنونم از نظرت من را یاد بی سوادی آکادمیکم انداختی.

از سایر دوستان نیز سپاسگذارم.
دامپزشکان فقط نگاه میکنند . بلد نیستند حتی یه بورت دستشون بگیرن یا یه ازمایش ساده انجام بدن. نمونشو داریم. حجم تولید انها اینقدر بالا هست که این جور نظارت ها جواب نمیده. فقط کاغذ بازی رو زیاد میکه و هزینه رو.
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
شما تا بحال شنیدید کسی بگوید پزشکان یا مثلا دندانپزشکان بلد نیستند حتی یک بورت دستشان بگیرند؟ خوب طبیعی است که نشنیده باشید چون من فکر نمی کنم در کشتارگاه کسی با پیپت و بورت به بازرسی پیش از کشتار و قضاوت لاشه بپردازد.
قرار نیست که پزشک یا دامپزشک کار اوپراتور آزمایشگاه را انجام بدهد. علوم درمانگاهی و طب بالینی نخوانده که حالابخواهد بورت بدست برود روی
خط و بازرسی لاشه دام کشتاری انجام بدهد؟ یا در راهرو انتظار بازرسی پیش از کشتار و بعضا معاینه بالینی انجام بدهد؟
هر دامپزشکی زمینه کاری منحصر به گرایش فعالیت خودش را درنظر می گیرد و باید در آن زمینه حرفه ای عمل کند.
صحیحش این است که باید بدانید اگر دامپزشک برای قضاوت کشتار به تشخیص آزمایشگاهی نیاز داشته باشد نمونه برداری کرده و آزمایشگاه ارسال می کند تا متخصص علوم آزمایشگاهی مربوطه نتایج آزمایش درخواستی .دامپزشک کشتارگاه را ارسال کند. دقیقا مثل وقتی که پزشک به تشخیص آزمایشگاهی نیاز پیدا کند و درخواست آزمایش کند.
ضمنا ادبیات زشتی رو برای طرح مطلبتون انتخاب کردید و اگر مطالعه بیشتری هم می داشتید چنین قضاوتی رو بیان نمی فرمودید. باز هم اگر پرسشی داشتید بهتر است قبل از اظهار نظرات خود، موضوع را با صاحب دانش آن مطرح کنید.
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
شما بورت آن را در دست بگیر! میزان سوادت از همین جمله که گفتی معلوم است! در کشتارگار ناظر دامپزشک تک تک باشه ها را برسی و باز می کند و بازرسی آزمایشگاهی نیست بلکه معاینه است! تا بود به جان پزشک ها افتاده بودید الان نوبت دامپزشک ها شده؟. اگر همین الان‌همکاران من نباشند هم وطن های شریفتان انواع دام مریض و آلوده به انگل را به خوردتان می دهند! برای اوت تک تک لاشه های مشکوک همکاران من در کشتارگاهها می جنگند !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
دامپزشکان در محیط های بسیار سخت و طاقت فرسای کشتارگاهی که هرکسی را طاقت تحمل سختی شرایط آن را ندارد کار می کنند. با اینکه دکتر دامپزشک دوره طولانی و سختی از دروس دانشگاهی و بالینی را طی می کند ولی دامپزشکان شاغل در کشتارگاه در محیطی کار می کنند که چه از نظر آلودگی شدید صوتی ناشی از دستگاه ها و بالابرها و اره برقی و ریل و زنجیره کشتار و چه از نظر آلودگی های مختلف و بویژه خطراتی که تصورش برای شما سخت است همچون بیماری سل، بروسلوز یا تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، انواع آلودگی های انگلی مهلکی همچون هیداتیدوز، توکسوپلاسموز، مشکلات جسمی ناشی از کنترل مستمر سردخانه های 18 درجه زیر صفر و تونل های انجماد و نیز آلاینده های روحی روانی همچون شکنجه ای که هر روز باید به محل کارت بروی تا در تعفن فضولات دامی برای معاینه دامهای کشتاری با چکمه و لباس کار آزار دهنده در سرمای زمستان یا زیر آفتاب تابستان قدم بزنی و بعد هم روزی باید 8 ساعت در و دیوار محل کارت خون ببینی و خون ببینی و حوض خون و دریاچه خون و بوی خون، بعد هم رطوبت بالای محیط کشتارگاه با بوی تعفن محتویات شکمبه و احشاء دام و چربی دامی، در محیطی که با سلاخان و چوبداران خسته سروکله می زنی باید هر
روز مرافعه های احتمالی را هم تحمل کنی و برای معدم کردن یک لاشه غیر قابل مصرف کلی حرف نامربوط و تهدید بشنوی، شاید وقتی موقع کنترل عملکرد ناظرین بهداشتی روی خط کشتار، بجای دامپزشک باشی بتوانی معنی فشار کار را او حس کنی و اینکه با مکافات بسیار، گره خوردگی بین موضوعات بهداشتی مهم و حیاتی برای جوامع رو با موضوعات مالی و اقتصادی هنگفت بخواهی باز کنی... اما چون متعهد به سلامت عمومی هستی و به جرم اینکه دانش داری باید سپر بلای سلامت مردمی باشی که بعضا فکر می کنند همه دامپزشکان بورت دست می گیرند و نمی دانند که دامپزشکی که مسئول فنی آزمایشگاه است بورت که هیچ، ... بماند ...
بلکه می توان گفت حتی بسیاری دامپزشکان بدلیل نوع کارشون که به صورت سیار در فیلد کار می کنند، آن افراد کلینیسین هم در انجام تست های تشخیصی سریع یا ساده تر آزمایشگاهی و گاه نسبتا پیچیده و حتی بدون کیت مخصوص وارد هستند.
تا بیخ گلو در فساد غوطه می خوریم . اخلاق اسلامی کجا رفت ؟ فاتحه ؟
قسمت عمده‌ای از این گوشت جهت نیروهای مسلح می‌باشد و هر گونه مشکل احتمالی در آن می‌تواند امنیت کشور را به خطر بیندازد. آیا آقای وزیر اشراف به این مسئله دارند یا خیر؟
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
ارتشی و عادی نداره گوشت الوده برای همه خطرناک هستش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
"احسنت بر "افرین
مگر میشود در یک کشور هر چیزی برای خودش مافیا و سلطان داشته باشد، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای به حال آن کشوری که اینگونه باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
فعلا که شده و همه هم راضی و احساس غرور میکنند
در کنار نکات و مطالب خوب و بجایی که نوشته شده، باید به این نکته هم اشاره کرد که برای واردات این نوع گوشت بدون نظارت و احتمالا مشکل دار به لحاظ بهداشتی، دلار 4200 تومانی اختصاص داده شده. واقعا این چه تدبیری هست که دولت داره. به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
خیلی جالب است دامهای خوب و اصیل ایزانی که اصلاح نژادی هم نیستند و از این بابت از دام خارجی بسیار بهتر و گوشت انها لذیذ و تراریخته نیست را صادر میکنند و گوشتهای الوده برزیلی وارد میکنند واقعا مردم ایران در زیان و خسران زندگی میکنند اگر از این کارهایشان دست برندارند خداوند بر انها بلا نازل میکند درست نیست اینطور دنیا پرست شده ایم که همه چیز را به پول میفروشیم
مافیای گوشت هم همین آقازاده ها هستند ولاغیر
تازه احتمال اینکه گوشت خر به جای گوشت گوساله به ما بفروشند خیلی زیاد است جناب حجتی عزیز .
سلام من تو استرالیا توی یکی از شرکتهایی که در زمینه ارسال گوشت به ایران همکاری می کنه کار می کنم، کشورهای دیگه مثه برزیل ویا جمهوریهای شوروی سابق رو نمیدونم ولی کشتار دام تو استرالیا با استاندارد بالایی که داره مورد قبول تمامی کشورهای خریدار در جهان از جمله امریکا و ژاپن و مالزی و امارات و عربستان و....هست و تنها کشوری که الزام به حضور ناظر بهداشتی خود یعنی دامپزشک و ناظر شرعی یعنی روحانی برای گوشت بره ارسالی به ایران رو داره در کل کره زمین فقط ایرانه. حداقل هزینه حضور دامپزشک بدون احتساب بلیط رفت و برگشت به ایران حدود 250دلار در روز هست (حق ماموریت 80$+ غذا50$+اقامت80$+ ایاب و ذهاب به کشتارگاه و هتل 40$)که بایستی خریدار ایرانی پرداخت کنه یعنی تو قیمت تمام شده اش لحاظ کنه. سوال من اینه یعنی استاندارد دامپزشکی ایران بالاتر از استاندارد استرالیاست ؟ جهت اطلاع،هر کشتارگاه در زمان کشتار حداقل دو دامپزشک رو الزاما بایستی در زمان کشتار داشته باشه یکی از طرف دولت استرالیا مقیم در کشتارگاه و دیگری دامپزشک خود کشتارگاه من ایمیلمو میدم به ادمین هر سوالی دارین بپرسین با سند جوابتونو میدم. تمامی این هزینه ها بصورت حداقل اعلام شده و در اکثر موارد بایستی هزینه مترجم رو هم لحاظ کنیم، از ایرادات بنی اسراییلی برخی از دامپزشکهای ارسالی هم که نگم ، اطلاعات پایینشون باعث آبرو ریزیه بعضاو منجر به توقف و تاخیر در تولید میشه. این مورد رو هم انصافا بگم که بعضی از دامپزشکها هم واقعا مسلط و با سوادن حدودا 20درصدشون. من به جهت کاهش هزینه و سرعت در ارسال محمولاتی که به ایران میاد این مطالب رو گفتم و به تابناک این اجازه رو میدم ایمیلمو به هرکسی که این مطالب رو مستند میخواد بده. متشکرم
پاسخ ها
ایرانی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
کاملآ درسته تولید کنندگان گوشت در دنیا شناخته شده هستند وصرفا برای ما تولید نمی‌کنند آنها مجبور به رعایت استانداردهای هستند که 50 سال دیگه هم توی ایران رعایت نمیشه مگر قصد خرید از منابع نامعتبر باشه که اون هم اعزام دامپزشک جهت رفع ورجوع تخلفات هستش وانگهی با تمام موارد کشورها برای مواد غذای مردمشون خیلی سخت گیرند به همین دلیل محموله های مواد غذای پس از ورود هم آزمایشات دقیق میشن وبا کوچکترین مشکل محموله مرجوع میشه وابرو واعتبار صادر کننده به خطر می افته این فرمایشات نویسنده تابناک هم یا سفارشی هست یا از بی اطلاعی
ابوالقاسم
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
دوست عزیز گوشت اگر توسط دولت در قرارداد مشخص از استرالیا خریداری و تحویل مردم گردد که مشکلی نیست
مشکل آنجا است که عده ای با رانت دلار ۴۲۰۰ تومان از هر کشور بی نام و نشان و بدون رعایت احداقل استاندارد یک سری اشغال مشکوک و ارزان و معیوب را فقط برای سود بیشتر خریداری کرده و به مردم مفلوک می فروشند
چرا وزیر کشاورزی نباید اجازه دهد تا این گوشتها در مبادی اصلی کنترل سلامت گردد ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
دوست عزیز اگر از این کشورها گوشت وارد بشه درست ولی وقتی میریم از کشوری مثل برزیل وارد میکنیم که اتفاقا گواهی بهداشتی رو هم داشته و پارسال کلی از شرکتهای صادرکننده گوشتشان رو بخاطر صادرات گوشن فاسد به سایر کشورهو بستن، وارد میکنیم جای بحث داره
بهتره بعد دیگر قضیه را هم ببینیم. شاید مافیای ناظرین هم داشته باشیم!!!!
نظر ناظران را بپرسی طبیعی است از اعزام ناظر استقبال می کنند. موضوع ناظر کاملا فرمالیته است. چگونه یک نفر در یک خط تولید مکانیزه 24 ساعته، می تواند بر همه چی نظارت داشته باشد. مگر ایشون ربات هستند؟ در روز فوقش 8 ساعت بتوانند نظارت کنند مگر کشتارگاه فقط 8 ساعت کار می کند؟ اگر گوشت هم مشکلی داشته باشه کجا سراغ ناظر می روند؟ باز وارد کنند درگیره
ضمنا دوستی که اشکال به قضیه کارفرما دارند آیا وقتی در خارج از کشور کارفرما دستمزد ناظر را پرداخت کند مشکلی پیش نمی آید؟!!! خوب در آنجا هم همین مشکل هست.
هزینه 20 میلیونی حتما یک شوخی است!! حداقل هزینه برای اقامت یک ماهه در کشوری مثل برزیل یا نیوزیلند کمتر از 200 میلیون نمی تواند باشد.
پاسخ ها
شهروند2
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
دوست عزیز دنبال خط تولید مکانیزه 24 ساعته وسط کشتارگاه مدرن نگرد!چون ذابح هم آدمه و نمی تونه به صورت 24 ساعته (مثل رباط) کشتار کنه. ضمنا پرسنل خط کشتار هم 24 ساعته کار نمی کنند و اگر جایی قرار باشه کشتارگاهش سه شیفت فعال داشته باشه دامپزشک هم سه شیفت می گذارند.
ضمنا مافیا برای کارشناس متخصص بهداشتی معنایی نداره چون صرفا قراره کار نظارتی انجام بده و بالای سر خودش 10 تا چشم وجود داره و کلی هم
تحت فشار و استرسه که کارش رو درست انجام بده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
عجیبه برای نظارت بر سلامت گوشت خریداری شده یک کشور هزینه 20 یا 200 میلیون زیاد است؟ هزینه درمان فقط یک بیمار می تواند به 200 میلیون برسد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
ینی تو خارج کشور کارفرما پول دستش میگیره میافته دنبال ناظر بهداشتی صاف بهش پول میده یا اینکه فقط هزینه ارسال ناظر رو به دستگاه های نظارت بهداشتی پرداخت می کنه تا اونا ناظر رو مامور به نظارت کنن؟
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
آفرین ،دقیقا همین طور هست،الان رو خبر ندارم،اما اما سالها پیش مجری و ناظرین اعزامی رو از خیلی نزدیک می‌شناختند.همیشه از خاطراتشان تعریف می‌کردند که بعد از چند روز مار سنگین خسته می‌شدند و اجرا و نظارت ذبح رو بهمون شرکت فروشنده می‌سپردند و خودشون دنبال سیاحت و خرید میرفتم...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
فکر می کنم این حرف شما (سیاحت و تفریح) کاملا اشتباه است چون امکان ندارد وقتی پای خط کشتار ناظر شرعی و ناظر بهداشتی باید تا آخر باشند و تک تک محموله ها توسط دامپزشک تایید و پلمب بشود و خود ناظرین هم دولتی هستند و سر ناظر ها هم بر کار آنها کنترل دقیق دارند حتی فرصت سر خواراندن داشته باشند. 30 الی 40 سال پیش احتمالا دکتر اعزام نمی شده چون خیلی دامپزشک نبوده و احتمالاآن موقع هم اینطور که می گویید نبوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
این آقای علامه دهر ،اونوقت بررسی نکرد چقدر خود مردم امریکای جنوبی هاری دارند؟اگه اشراف نداری اطهار نطر نکن بعد از کشتار حیوان، حالتی در لاشه رخ میدهد و به اصطلاح اسید گوشت بالا میرود که منجر به از بین رفتن حتی ویروس هاری البته اگر وجود داشته باشد میشود البته لاشه بایست بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت در سردخانه برای بدست اوردن این اسیدیته بماند و دامپزشک به راحتی با پی اچمتر ان را اندازه میگیرد و اجازه بسته بندی می دهد و اهمیت کار و حصور دامپزسک اعزامی به همین خاطرهست. ی
وجدانا کفایت و مدیریت شما اصلاح طلبان تو این 6 سال محشره . همه هم داریم نتایجشو تو این روزگار زیبا می بینیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
کی گفته رییس جمهور اصلاح طلبه ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
اره بابا ! معجزه هزاره سوم خوب بود !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
دولت شما رو هم دیدیم زمان احمدی نژاد
وامصیبتا!
پیدا کردن دلیل این موضوع خیلی فکر نمی خواد، یه سری کله گنده که گوشت وارد می کنن میخوان ناظر نباشه و هر کاری دوست داشتن بکنن
اینجا ایران است
بنده مدتی است فقط جوجه کباب میخورم که حداقل تشخیص اینکه مرغ است یا غیر مرغ آسان است، و اصلا سراغ کباب کوبیده حتی از رستوران های معتبر نمی روم، پناه بر خدا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
خوش به حالت ای مرفه بی درد :))))))
تازمانيكه با متخلفان و مجرمان و اونهايي كه با سلامتي مردم بازي ميكنند برخورد جدي و شديد نشه شاهد افزايش جرائم اين چنين هستيم.
واقعا" جای تاسف دارد که اینهمه مشکلات اقتصادی که برای مرم ایجاد کردند و بدلیل ناکارآمدی مسئولین گوشتی که وارد میکنندباید فافد حضور دامپزشک ایرانی در کشور مبداباشدتا سلامت جامعه بیشتر بخطر افتد پس همه را بکشید تا خیالتان راحت شود!!!!
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
نه عزیزم اینهابادکترهادستشان تویک کاسه هست هرچقدرپول گوشت می دهیدچندین برابران بایدراخرج دروودرمان کنید وای برکسانیکه برای مردم ارزش قائل نیستند....درودبراشکنه
چرا گفتم این دولت همهشون بی کفایت هستن منتشر نکردی
این همه پول تو این مملکنت به دلایل مختلف حیف و میل شده اونوقت سر پول ناظر مقیم فکر اقتصاد افتادید؟ سلامتی مردم فقط مونده که ازشون گرفته بشه؟؟؟ دارایی و سرمایه و رفاه و معیشت کمی هم که مونده بود گرفتید حالا مونده همین یکم سلامتی که اونم بگیرید ....

مسئول این نابسامانی ها و هر خطری که سلامتیه مردم رو تهدید کنه مسئولین در هر سه قوه هستند و نه فقط روحانی و دولتش .... مردم مسئولین رو میشناسند و اگر وارد کننده های دم کلفت زیر بار نمیرن از ضعفه مسئولینه و به هر شکل باید ناظر مقیم باشه و مسئولین سلامت گوشت ها رو تضمین کنند .
شرم کنید ...بدبختمون کردید با این همه سوءمدیریت و بی کفایتی ....
بعنوان کسی حوزه تخصصی فعالیت ام در این زمینه می باشد ، با کیفیت فعلی و نوع نظارت ناظرین حذف دامپزشک ناظر قطعا ضروری می باشد و نه تنها بهداشت جامعه را تهدید نخواهد کرد بلکه بازرسی در محل " ایران " هم فروشندگان کالا و هم وارد کنند گان را ملزم به رعایت کامل اصول بهداشتی خواهد کرد چون در این صورت عملا ضرر مضاعف خواهند کرد .
و از طرفی ؛
ناظرین بهداشتی عملا دستمزد و سایر هزینه های خود را مستقیم از کشتارگاهها و یا وارد کنندگان دریافت می نمایند ، به این صورت می بایستی کالا کسی را بررسی و یا احیانا تخلف آنرا تشخیص دهند که حقوق بگیر آنها هستند " موضوعی که عمیقا بحث نظارت را زیر سوال می برد " موارد مشابه زیادی هم وجود دارد که اگر دوستان مایل باشند با سند معتبر قابل ارائه است .
با حضور دامپزشک مستقر ، واحد نظارتی دامپزشکی با توجه به مسئولیت پذیری در مبدا عملا هر گونه نظارت در مقصد را از خود سلب می کنند ، یعنی اگر بر فرض مثال و با کمال احترام به صداقت حرفه ای دامپزشکان کشور در صورتیکه مسئول نظارتی در دام طمع کشتارگاهها قرار گیرید و بنحوی مجبور به لاپوشانی و عدم رعایت استانداردها باشند عملا با استناد به تائید دامپزشک معتمد دامپزشکی در مبدا ، عملا رد کالا در محل تحویل " غیر منطقی و بنحوی مسئولیت متوجه خود دامپزشکی خواهد بود .
اینکه ما هر تصمیمی را چوبی بر سر وارد کننده و یا تعبیر مافیای گوشت نمائیم صحیح و منطقی بنظر نمی رسد ، حضور دامپزشک نه تنها مشکلی برای مافیای بوجود نمی آورد بلکه بخوبی ابزار مضاعف برای تنگ تر کردن حلقه انحصار خواهد بود .
برای اطلاع دوستان: ناظر بهداشتی دامپزشکی کشور در محل کشتار گاهها خارج از کشور هیچ ابزار آزمایشگاهی بهره نمی برد ، و تنها ابزار همراه آنها یک وسیله سنجش دمای گوشت و بررسی با دید می باشد ، و عملا تمامی مراحل تائید و آزمایش محصول توسط دامپزشک محلی صورت می پذیرد و همراه اسناد می گردد .
لذا
حضور دامپزشک در محل عملا هیچ تاثیری بر تائید و سلامت کالا ندارد ، بجای این بهتر است گروه نظارتی در داخل کشور را تقویت نمائیم و در صورت هر گونه تخلف کیفی کالا در کشور که وارد کننده با تحمل هزینه حمل و گمرک وارد کشور نموده کنترل و در صورت عدم مطابقت منهدم گردد
گروه نظارت نه تنها از دامپزشکی بلکه از وزارت بهداشت واحد سلامت و حتی از اداره استاندارد باشند
در خاتمه بنظر می رسد حذف دامپزشک ناظر نه تنها به نفع مافیای گوشت کشور نیست بلکه جلو گیری از شکل گرفتن مافیایی مضاعف در کنار به اصطلاح مافیای گوشت است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
دوست عزیز؛ در ادبیات حوزه تحصصی بهداشتی دامپزشکی از ساده ترین موضوعات این است که هیچوقت از عبارت انهدام یا منهدم کردن گوشت استفاده نمی شود بلکه از معدوم سازی، حذف از چرخه مصرف، ضبط لاشه و ... استفاده می شود.
من قصدم اصلا نقد نظر تخصصی شما نیست اما فقط خواستم صرفا عیار نقد تخصصی شما را به شما و سایر خوانندگان یاداور شوم.
ضمنا دامپزشک مستقر قرار نیست با یک آزمایشگاه مجهز به کشور صادرکننده اعزام بشه بلکه باید صرفا بر روند نظارت بهداشتی دامپزشکان کشتارگاه تولید کننده گوشت صادراتی احاطه و تفاسیر نتایج آزمایشگاهی را بطور مستمر کنترل و محموله ها را برای صادرات پلمب نماید و دماسنج برای این استکه پس از نظارت بر انجام صحیح کلیه مراحل بازرسی پیش و پس از کشتار که یک عملیات بالینی است، دمای محموله در این بین نقش حیاتی در فساد پذیری آن در هنگام حمل دارد. نکته دیگر اینکه اصولا گوشت را برای تایید سلامت به آزمایشگاه نمی فرستند بلکه صرفا ( آنهم به صورت دوره ای) آزمایشهایی میکروبی برای تعیین میزان آلودگی های موجود در سطوح تجهیزات کشتارگاه، سطح لاشه ها و آب مصرفی انجام می شود که آن هم به صورت اتفاقی انجام می شود. همچنین فکر کنم اینطوری است که تک تک کانتینرها قاعدتا بامسئولیت مستقیم و امضای شخص ناظرین مربوطه و با کد مشخص به مقصد ارسال می شود و پای آن دامپزشک نوشته می شود
همینطور هم خوب بود شما قبل از ارائه پیشنهاد در مورد کارشناسان بهداشت و استاندارد در مورد تقسیم کار و حوزه کاری دامپزشکی یک تحقیق مختصری بفرمایید.
درپایان بد نیست بگم بنده از نقد بعضی دوستان استفاده کردم ولی تخطئه برخی که اطلاعات کافی هم ندارند یا مغرضانه مطلبی رو می نویسند را اصلا درست نمی دانم که بی بخواهیم پاسخ رها کنیم
باتشکر
سلام به تابناک
واقعا این وزیر جهاد چه توانایی و ویژگی داره که به عنوان وزیر معرفی شده . همین امروز در خبر سراسری ساعت 14 میگفت قیمت مرغ خوب اومده پایین!!!! آخه آدم به شعور چه کسانی توهین میکنی؟؟ چرا ول نمیکنید برید
کشور مافیا هر جا پول هست تو این مملکت مافیا هست از فروش خاک گرفته تا واردات مو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
واردات مو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخ
جالبه از جواب به این سؤال که چرا بعد از چهل سال باز صف گوشت داریم وچرا ما که ادعای محو اسرائیل رو داریم رسیدیم به مافیای گوشت وگوجه هر نه نه قمری برا خودش توی مملکت یه کلنی فساد درست کرده از کامنتهای مسخره که تیکه به اصول گرا واصلاح طلب میزنه حالم به هم میخوره مثل کل کل بچه ها جمعش کنید بابا مملکت یه حاکمیت داره که خدا را شکر مسلط وقدرتمنده باید جواب گو باشه.. تابی جرات نداری منتشر نکن ولی اگه کردی از سر وته وسط مطلب نزن که خیلی افتضاح میشه خوب اگه این سوپاپ رو گذاشتین بذارین حداقل یه بخار ازش در بیاد مخفی کردن یا نشنیدن حرف واقعی مردم کمکی نمیکنه بلکه باعث آتش زیر خاکستر میشه به خدا قسم این چهار تا دلال به هیشگی وفا نمی‌کنند اینقدر با میدون دادن به اینا مردمو رو نچزونین.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
با کلیت حرفهاتون کسی مخالفتی نداره ولی میشه لطفا بشینی و کمی فکر کنی که چطوره 40 سال هر چند سال یک دفعه دلار سه برابر میشه خونه و مسکن و غذا و خورد و خوراک هم همینطور مگه اینکه باور داشته باشی ما دولت و یا دولتهای در سایه داریم کشور به دست مافیاها اداره میشه هیچ قانونی به نفع مردم تصپیب و احزا نمیشه پس یک جاهایی از کار ما به شدت ایراد داره ارزشها از بین رفته اینه که مردم ناراضی هستند فرهنگ مردم رو همین برخی خواص از بین بردن با تخلفاتشون
تابناک جان بسه!

حتی از سالها پیش هم که هیئت هایی برای نظارت بر ذبح شرعی به استرالیا و.. اعزام می‌شدند،پس از چند روز خسته از حجم کار سربریدن هزاران گوسفند و صدها هزار مرغ خسته شده و کار را به فروشنده میسپردند،فروشمده هم بدلایل مختلف اعم از سرعت و هزینه استقبال می‌نمود و حتی روال کار را به مسیری میبرد که ایرانی ها خسته شده و گردش و تفریح را بر کار سخت ذبح شرعی ترجیح دهند.حتی در مواردی پولی هم میدادند.(خود به شخصه کسانی را که در گذشته اعزام شده و ..از نزدیک میشناسم و بارها از زبان خودشان شنیده ام.) از نظر شرعی هم میتوان به قول آنان خارجی‌ها در مورد ذبح شرعی ،اعتبار قایل شد.
اما از سوی دیگر حالا که دولت به هر نحوی در حال وارد کردن گوشت هست، خواهشاً شما کوتاه بیا و کمتر خدشه وارد کن..آخر این حرفها به مافیاهای واردات و سهمیه و سهم خواهی ختم میشود، بخصوص که خرید نقدی هم هست،یعنی شما وقتی یک کیسه پر از دلار به دست کسی در خارج از کشور برسانی و بگو هر طور شده و از هر کجا و به هر قیمت گوشت بخر و سریع بفرستید،خوب دهان خیلی ها آبب می افتد و بوی کباب منجر به خیلی ماجرا ها میشود...
در کل حتی قبل از خروج ترامپ از برجام هم گوشت به حدود ۶۵ تومان رسیده بود، و حالا هم باید از خیلی چیزها چشم پوشی کرد و از واردات گوشت حمایت نمود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
حالا هم باید از خیلی چیزها چشم پوشی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این فرمول شما احتمال زیاد کلی مریضی هم در آینده میگریم
يا خدا
أينا ديگه كي هستن
مردم ايران خودشان را بهتر مي شناسند وكالا هايي كه به ساير نقاط دنيا صادر ميكنند اكثراً تقلبي وعاري از مسوليت است گاهگاهي مواد مخدر وووووو نيز مخلوط ميكنند در دنيا اگر در تقلب ودزدي وووووو اول نباشيد حتماً پنج وششم هستيم واگر ناظري ايراني هم به خرج ايران اعزام كنند باز همان اش وكأسه خواهد بوداگر گوشتها از كشور هاي غربي وارد شود بهتر است كه اعتماد كنيم چون از هر نظر صادرات شان از ما بهترند ولي اگر از كشورها ديگرمانند أفغانستان وپاكستان وعراق باشد ازما بدتر خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
من زمانی فکر میکردم از ما ایرانی ها حقه باز تر و دزدتر وجود نداره تا زمانی که یکسری زیورآلات از چین خریدم و در ایران دریافت کردم اونوقت بود که فهمیدم مردم ایران خیلی هم شریف هستند
وقتی همه چیز تو این مملکت مافیا داره معنیش این نیست که این کشور به جای دولت دست مافیا اداره میشه؟
افتضاح به پا كرديد مردم از كي اىنقدر گوشتخوار شدند يك مشت دلال و تاجر عامل اىن گرانى هستند بنده يك كيلو گوشت مي خواهم چرا باىد در صف بايستم و چهار كيلو گوشت بگيرم خودتان مردم را دلال كرده اىد كي مردم اىن همه در صف مي ايستادند و چهار كيلو گوشت مي گرفتند واقعا اىن بازى را چه كسانى هر روز به ىك بهانه سر اين ملت در مى اورند تكليف بقيه مردم كه چهار كيلو گوشت نمى خواهند چيست ابروى ملت را بردىد ملتي كه خودش مدافع ابروىش نيست
من یک دامپزشک ایرانی مقیم استرالیا هستم که کارم بازرسی گوشت در کشتارگاههای استرالیا هست. ما تقریبا به همه کشورهای دنیا از جمله اتحادیه اروپا . امریکا.ژاپن. خاور میانه و بقیه کشورها صادرات داریم و هیچ کدام از این کشورها اینجا دامپزشک مقیم ندارن . روش کار به این صورت هست که یکی دو نفر از دامپزشکای خبره در این زمینه از کشورها میایند و کشتارگاه را بازرسی میکنن و اگر تایید کردن دیگه اون کشتارگاه میتونه گوشت به کشور اونا صادر کنه بعد هم سالی یک بار یک یا دو دامپزشک کار بلد میان و دو سه روز ته وتوی قضیه را در میارن و میرن. و اما ایران چه میکنه یک دامپزشک که نوبتی انتخاب میشه و یک اخوند که هیچ کدومشون حتی نمیتوانند انگلیسی صحبت کنند را میفرستند اینجا که فقط مدارک را امضا کنن .اخه کسی که نتونه انگلیسی حرف بزنه و تو عمرش هیچ وقت یک کشتارگاه مدرن را ندیده چطور میخواد وظیفهاش را انجام بده. .در ضمن به عنوان کسی که در این رشته اطلاع دارم میگم همه کشورها گوشتهای وارداتی را در مرز دوباره معاینه کرده و از نظر میکروبی هم نمونه هاش را به ازمایشگاه میبرن و اگه مشکلی نداشت ترخیص میکنن
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
اخه میدونید مشکل ما چیه وقتی یک قانونی یا دستوری را میخوان به نفع یک عده تصویب و اجرا کنند همینطوری عمل میشه مثلا وزارت کشاورزی هدفش اینه که از اعزام دامپزشک جلوگیری کنه فقط این رو حذف میکنه نمیاد بگه حالا که من اینو حذف کزدم وارد کننده تو موظفی در مبادی ورودی تاییدو ازمایش شت وارداتی رو از دامپزشکی اخذ کنی مشکل اینه که تصمیملت ناقص هستش و کامل نیست چون هدفشون راضی کردن پولدارها و ارباب رجوهای کله کندشونه وگزنه به حقوق ملت فکر نمیکنند به وظایفشون عمل نمیکنند
مسئولین فعلا بخاطر رواج سگ گردانی درحال افزایش کلینیک های دامپزشکی در شهر ها بخصوص در خیابانهای اصلی بفاصله نزدیک به هم است تا آب تو دل سگ داران تکان نخورد
با این کارها و اینجور بحث ها تلاش میشود زمان خریده شود و مردم آرام آرام به خرید گوشت با قیمت بالا و کم خوردن عادت کنند . با این قیمت دلار گوشت ارزان بشو نیست . وجود ناظر هم جز هزینه برای مملکت و احتمال بروز فساد نفعی ندارد
نبود ناظر و واردات گوشت دام پیر، ماده، درجه سه و... به نفع مافیای گوشته.
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۰۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
نه اينكه دامپزشكهاي اعزامي تا حالا جلوي اينكار رو گرفتن
بادستمزدماکارگرها حتی نمیشه اشگنه خورد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
یادنداریادبگیریک عدد پیازیک عددسیب زمینی یک قاشق رب یک عددتخم مرغ یک قاشق روغن فلفل ونمک زرجوبه هرچه قدردوستداری اب ببین چی می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوش جان کن قسمتت دکترنشودانشالله
با توجه به توزیع نامناسب گوشت که در هر منطقه در ساعاتی خاص توزیع می شود و فقط افرادی که نزدیک به مرکز توزیع هستند از آن اطلاع می‌یابند و همچنین افرادی که در آن ساعت مشغول به کار نمی باشند می توانندبرای خرید اقدام کنند بنابراین بهترین شیوه برای توزیع عادلانه شارژ کردن کارت های بانکی یارانه ها می باشد به عنوان مثال اگر قرار است برای هر نفر یک بسته گوشت برزیلی اختصاص پیدا کند در کارت بانکی سرپرست خانواری که سه عضو دارد سه کد ثبت شود و فقط این کد ها یا اعداد توسط کارت خوان های مراکز توزیع گوشت یا سایر اقلام قابل خواندن باشد بنابراین فقط افرادی که نیازمند یارانه هستند از این کالاهای یارانه ای استفاده می کنند و برای خرید نیز نیازی به کارت ملی و حضور سرپرست خانوار نمی باشد و با داشتن همان کارت بانکی و رمز کارت می‌توان گوشت یا هر کالای دیگر را خریداری نمود همچنین می توان برای هر نام خانوادگی تاریخی را بر اساس حروف الفبا در طول ماه مشخص نمود تا از ازدحام در مراکز توزیع جلوگیری شود و هر فرد نیز بتواند با کارت خود از هر کجای ایران این خرید را انجام دهد و گوشت یا کالای تحویلی به مراکز توزیع دقیقا شمارش و توزین گردد تا هیچ گونه سوء استفاده انجام نشود و همیشه در طول ماه گوشت برای عرضه موجود میباشد
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
طرح شما بسیار خوب و مناسب است یک چیزی شبیه این را دیروز اعلام کرد مه اگه اجرا میشد صف و غیره از بین میرفت ولی طبق معمول که هیچوقت هیچ اراده ای برای حل مشکلات مملکت توسط مسیولین وجود نداره و اگر هم یک مسیولی یک تصمیم درست بگیزه مافیا و کسانی که نفوذی هستند و ماموزیت دارنداوضاع مملکت رو به نابودی بکشونن اون طرح رو عقیم میکنند مثل همین که شما گفتید و اعلام هم شد امروز گفتند نه اون روش اجراش تکذیب میشه یعنی چی یعنی همون که من میگم هیچ طرحی و قانونی که نفع عامه مردم رو تامین کنه یا بوجود بیاره تصویب و اجزا نمیشه
دامپزشك سه ماه ماموريت ميره حدود ٢٥٠ ميليون تومن حداقل هزينه داره كه مصرف كننده بيچاره اونو نهايتا پرداخت ميكنه ،اين آزمايشهارو مثه تمام كشورهاي وارد كننده ميخوان هنگام ورود هر محموله با حداكثر يه ميليون تومن هزينه آزمايش انجام بدن و اگه مشكل داشت حتي برگردونن. حالا هزينه كدوم روش كمتره؟ حالا دوستان تا دنبال مافيا ميگردن، اجالتا جلوي اين هزينه رو گرفتن ، ايرادش چيه؟آيا مخالفين اونايي نيستن كه منتفع بودن؟البته براي كشورهايي كه استاندارد لازم رو ندارن حتي اجازه ورود نميدن، من از منظر اقتصادي و بهداشتي اين موضوع رو توضيح دادم حالا اين مخالفتها اگه جنبه سياسي داره و يا نون عده اي قطع ميشه ديگه اونو نميدونم.
هشدار هشدار هشدار
بنده جهت نظارت بر واردات گوشت مدتی در برزیل هستم .کل مبلغ دریافتی بازای سه ماه ماموریت از شرکت ایرانی ۲۰ ملیون تومان است و کلیه هزینه های حمل و نقل و اقامت و غذا در کشور برزیل بعهده شرکت های برزیلی است .تابناک عزیز و خوانندگان عزیز واقعا شرایط اینجا واقعا صحنه جنگی دارد و برزیلی ها و شرکت های ایرانی بشدت به فشار می آورند تا گوشت های فاقد شرایط لازم را به پذیریم بطوری که کار اینجا طاقت فرسا است و روزانه از ۵ صبح آغاز و تا ۶ بعد الظهر طول می کشد . در حال حاضر در کشتارگاهی که بنده مشغول به فعالیت هستم از مجموع کشتار ۸۰۰ تا ۹۰۰ گاو روزانه تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ رای برای ایران دارای شرایط مناسب می باشد و مابقی دامهای پیر ،وازد و بیمار می باشند .واقعا اگر حضور دامپزشکان دلسوز نبود قطعا گوشت های غیر بهداشتی و بی کیفیت برای کشور ارسال خواهد شد .لازم به ذکر است بیش از ۹۰درصد مشکلات بهداشتی و کیفیت گوشت بعد از انجماد قابل تشخیص نخواهد بود و یا در ایران امکان تشخیص ندارد .بنده از وزارت بهداشت ( برای جلوگیری از بیماری های مشترک و الودگی های منتقله از گوشت ) ، سازمان بازرسی کل کشور ، کمسیون کشاورزی مجلس ، کمسیون بهداشت مجلس ، وزارت اطلاعات ، پدافند غیر عامل تقاضا دارم تا مورد مذکور را در جهت جلوگیری از آسیب به سلامت مردم و حفظ حقوق آنها هرچه سریعتر وارد عمل شوند .
دامپزشک بسیجی مقیم برزیل
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
تو بین همه کشورها فقط برزیل هست که هزینه دامپزشک اعزامی رو پرداخت می کنه

چون از قبل روی قیمت گوشت کشیده این هزینه هارو وچون کیفیت گوشت برزیل خیلی نوسان داره بعضا تولیدکننده هاشون حاضرن هزینه های بیشتر برای ناظرین ایرانی بدن تا تاییدیه گوشتهای بدون کیفیتشون رو بگیرن
اصلا گوشت وارداتی مصرف نمیکنم گوشت شتر مرغ داخلی خیلی بهتره
این نامه هیچ اشکلالی ندارد . بک مرحله دست و پاگیر و یک رانت برای بعضی ها برای خوردن و خوابیدن در کشورهای دیگر و دریافت حق ماموریت و دریافت هزینه آن روی قیمت گوشت توسط مردم را از بین برده
اون آقا هم که باهاش مصاحبه شده خودش دامپزشک و یکی از این رانت بگیرها بوده که الان داره شانتاژ میکنه لطفا بدون اطلاع از هر طرحی ایراد نگیرید
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
خوردن و خوابیدن؟؟؟"!!!رانت!!!!؟؟؟" شانتاژ؟؟؟ آره خوبه
.موافقم فقط کاش بدونی راجع به چه موضوعی داری حرف می زنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
منظور از "مرحله دست و پا گیر" یعنی بازرسی بهداشتیه؟ "رانت" و "خوردن و خوابیدن" یعنی حق ماموریت دامپزشکی که حدود 18000 کیلومتر دور از خانواده صبح تا شب تو محیط نفرت انگیز کشتارگاه داره تحت فشار مسئولیتش بازرسی لاشه انجام
میده؟ یک دامپزشک اگر برای دو ماه ماموریت 20 میلیون هم بگیره ر.زی 8 ساعت کشتار و هر نیم ساعت یک لاشه و حداقل 200 کیلو گوشت که با محاسبه اش میشه حداقل 200 تن گوشت که
سرشکن مبلغ اون هم میشه 100 تومان برای هر کیلو گوشت. هر کی می خواهد حساب کند ببیند چه عددی در میاید! شانتاژ هم به معنی ربط دادن موضوع بی ربطی به موضوع اصلی بحث برای فرار از پاسخگویی یا برای به چالش کشیدن دیگری. اما کجای موضوع مهم دانستن بازرسی بهداشتی گوشت خریداری شده در محل کشتارگاه های سایر .
کشورها شانتاژ محسوب می شود من نفهمیدم آدم شک می کنه خود خود وارد کننده ها دارن این نظرات رو می نویسند و یا حداقل ذینفع هستند. که اینطور بی منطق موضوع دامپزشکی رو به تمسخر می گیرند در اینجا بعضی نظرات منصفانه هم در نقد نظارت دامپزشکی میشه دید که واقعا بجا هست ولی بعضی نظرات اصلا انگار توسط ذینفعانی نوشته میشه که دنبال فرار از دست نظارت دامپزشکی هستند
شهر ما نهاوند یک کیلو گوشت چرخ کرده گوسفند 80000 تومان!؟
پارسال 28000 تومان بود
خود دولت تو تمام زمینه ها مافیاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
واقعا همینطوره. خدا کنه هرچه زودتر عدم کفایت این دولت اعلام بشه.
شائبه؟!!!
شما هنوز مشکوکی؟
میخوای قیمت ها به کجا بره تا شک شما تبدیل به یقین بشه ؟ فک کنم روزی که قیمت گوشت بشه کیلویی 10 میلیون تومن اونجا هنوز مسئولین محترم به یقین رسیدن که کارشکنی هایی در انجام امور وجود داره و قابل اثبات و پیگیریه

دست گلتون درد نکنه ممنونم ازتون...
یا به قول دوستمون راضیم ازتون
بسیاری از کشورهای پیشرفته که سطح بهداشتی بسیار بالایی از ایران دارند و گوشت وارد می کنند. هیچکدام ناظر بهداشتی در کشور مبدا ندارند. اما قوانین سختگیرانه ای دارند که اگر موردی خلاف مفاد قراردادشان اتفاق بیافتد تمام محموله را مرجوع می کنند
با این مملکتی که ساختیم فرقی نداره ناظر بهداشتی بره یا نره. ناظر اگر دولتی باشه کاری به سلامت من و تو نداره بلکه حواسش باید به خودش باشه. اگرم خصوصی باشه باید از خریدار گوشت دستمزدشو بگیره که این دستمزد میتونه خیلی کارها انجام بده.. بابا بیخیال شیم از همه بهتره حداقل غصه نمیخوریم.
من دکتر دامپزشکم دو مرحله به برزیل رفتم اگر مردم ما میدانستند اندک محدودی از وارد کنندگان گوشت چه انسانهایی هستند حتما میگفتند شما کلا برید اونجا مستقر بشید درست است که صوابط بهداشتی جدید در دنیا نیاز به دامپزشک مقیم ندارد اما نه برای کشور ما،که مافیای گوشت ان عیر قابل کنترل است و بنده خبر دارم تا کجا رسوخ کرده اند فرزندان دامپزشک این مرز و بوم ،هنوز پاکدست و سالم باقی مانده اند و تا بحال مافیای گوشت قله ی انها را فتح نکرده بود که به لطف وزیر این امر محقق گردید
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل