وضعیت مجروحان حادثه تروریستی زاهدان

کد خبر: ۸۷۸۵۶۲
| |
8287 بازدید

۵ مجروح حادثه تروریستی روز چهارشنبه در استان سیستان و بلوچستان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، در حال حاضر پنج مجروح حمله تروریستی محور زاهدان- خاش در بخش مراقبت‌های ویژه(ICU) در زاهدان تحت درمان قرار دارند و بامداد امروز، ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت که به دستور وزیر بهداشت به زاهدان سفر کرده است، جهت عیادت و بررسی روند درمانی آنها از فرودگاه این شهر عازم بیمارستان محل بستری این مجروحین شد.

گفتنی است بعد از ظهر روز گذشته نیز، 7 نفر از مجروحان که به شرایط جسمی پایدار رسیده بودند و امکان انتقال داشتند جهت پیگیری ادامه روند درمانی به بیمارستانی در اصفهان، شهرستان محل سکونت خانواده‌هایشان منتقل شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت