کشف شبکه تونل‌های داعش در اطراف دمشق

کد خبر: ۸۷۲۷۷۵
| |
9169 بازدید

ارتش سوریه توانست یک شبکه تونلی پیچیده باقی مانده از تروریست‌ها را در جنوب دمشق کشف کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ارتش سوریه در جدیدترین عملیات کشف مخفیگاه‌های به جا مانده از تروریست‌‌ها، توانست در شهر «داریا» در جنوب دمشق یک شبکه تونلی وسیع به طول صدها متر و عمق ۳۰ متر را کشف کند.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) تروریست‌ها از این شبکه تونلی برای انتقال سریع نیروها و ذخیره حجم گسترده سلاح بهره می‌بردند. شهر داریا در مرداد ماه سال ۹۵ از اشغال چند گروهک مسلح وابسته به «ارتش آزاد» از جمله «لواء شهداء کفرسوسه» و «لواء شهداء الاسلام» خارج شد.

یک افسر ارتش سوریه در خصوص شبکه تونلی کشف شده گفت که درون این تونل، سلاح‌های سنگین و ابزارهای ارتباطی و ده‌ها مین کشف و خنثی شد. او تأکید کرد که نوع حفر و پیچیدگی این تونل‌ها نشان می‌دهد که کارشناسان خارجی تروریست‌ها را در حفر و نقشه برداری یاری کرده‌اند.

از زمانی که شهر «داریا» به عنوان منطقه خالی تروریست‌ها اعلام شد، یگان‌های ارتش سوریه مشغول پاکسازی شهر و زمین‌های اطراف از آثار به جا مانده تروریست‌ها هستند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت