گرد و غبار و کاهش دید در اکثر محورهای خوزستان

کد خبر: ۸۷۱۹۷۶
| |
1984 بازدید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راههای کشور را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادر رحمانی در این باره افزود: طبق آخرین گزارش های دریافت شده شاهد ترافیک سنگین در محدوده‌های آزادراه و جاده مخصوص کرج-تهران، محور شهریار-تهران و مسیر آزاد راه قزوین - کرج از پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و ترافیک نیمه سنگین در محور پاکدشت-تهران هستیم. همچنین ترافیک در محور بومهن نیز پر حجم است.

وی درباره وضعیت جوی راه های کشور نیز اظهار کرد: در حال حاضر شاهد مه گرفتگی همراه با کاهش دید در اکثر محورهای استان زنجان و محور تالش - لاهیجان در استان گیلان هستیم. همچنین گرد و غبار همراه با کاهش دید در اکثر محورهای خوزستان وجود دارد که در پی آن به رانندگان تأکید می‌کنیم با احتیاط و دقت بیشتر رانندگی کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با اعلام شماره تلفن ٨٨٢۵۵۵۵۵ گفت: به شهروندان توصیه می‌کنیم که قبل از آغاز سفر خود با تماس با شماره تلفن اعلام شده از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راههای کشور مطلع شوند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت