میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استقرار آمریکا در سه پایگاه در استان الانبار

کد خبر: ۸۷۱۲۱۱
| |
4153 بازدید
استقرار آمریکا در سه پایگاه در استان الانبار

رئیس کمیته امنیتی در شورای استان الانبار امروز (شنبه) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی در سه پایگاه در این استان مستقر هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نعیم الکعود، رئیس کمیته امنیتی در شورای استان الانبار عنوان داشت که نیروهای آمریکایی مجموعه پایگاه‌هایی در داخل استان الانبار در عین الأسد، القائم و الرطبة دارند، اما در داخل شهرها مستقر نیستند.

وی گفت که کمیته امنیتی در این استان اختیار مخالفت یا اعتراض یا مداخله در مورد تعداد نیروهای آمریکایی و یا مکان‌ حضور آنها را ندارد و این مساله به تصمیم دولت فدرال عراق و فرماندهی عملیات مشترک بر اساس توافق‌های امضا شده میان دو کشور برمی‌گردد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت