صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

احضار برخی مدیران میراث فرهنگی قزوین به دادسرا

کد خبر: ۸۶۴۸۶۶
| |
4616 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب قزوین از احضار برخی از مسئولان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین با توجه به گزارش واصله از سوی مراجع نظارتی خبر داد.

به گزارش تسنیم از قزوین و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، محمد قاسمی در تشریح احضار و تحت تعقیب قرار گرفتن برخی از مسئولان اداره کل میراث فرهنگی استان قزوین گفت: حسب گزارش واصله از سوی مراجع نظارتی، اسناد و مدارک ارائه شده و تحقیقات مقدماتی به عمل آمده برخی از مسئولان این اداره کل تحت تعقیب قرار گرفته و صبح امروز به دادسرای قزوین احضار شدند.

دادستان مرکز استان افزود: مسئولان این اداره کل به دلیل اتهاماتی همچون اختلاس، ارتشا، مداخله و تبانی در معاملات دولتی، جعل اسناد دولتی و تضییع حقوق عمومی و دولتی از سوی دادسرای قزوین تحت تعقیب قرار گرفتند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات