احتمال بازگشت طرح "خرید سربازی"

کد خبر: ۸۵۸۸۴۸
|
۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱ 09 December 2018
|
8752 بازدید

ایسنا نوشت: نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت‌ که احتمال بازگشت طرح خرید سربازی در بودجه ۹۸ با درخواست نمایندگان وجود دارد.

کمال دهقانی اظهار کرد: دولت در بودجه ۹۸ طرح جریمه ریالی سربازی را حذف کرده است که با توجه به کاهش درآمدهای نیروهای مسلح بعید نیست که مجلس شورای اسلامی در زمان بررسی بودجه مجددا این موضوع را بگنجاند. وی در ‌عین ‌حال گفت‌: ما در زمان بررسی بودجه در کمیسیون امنیت ملی از مسئولان ستاد کل دعوت می‌کنیم و علت حذف طرح خرید سربازی را می پرسیم. مبنی بر این که چرا به یک باره طرحی که چند سال اجرا می شده است را قطع کرده‌اند. دهقانی افزود: اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد با درخواست نمایندگان این پیشنهاد مجددا در بودجه مطرح شده و متقاضیان همچون سال‌های قبل امکان استفاده از طرح "خرید سربازی" را دارند، اما اگر دلایل مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح قانع کننده باشد، دیگر چنین طرحی در سال‌ آینده اجرایی نخواهد شد. سردار موسی کمالی، رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، اعلام کرده است که طرح جریمه ریالی سربازی در سال آینده تمدید نخواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت