میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دانشگاه آزاد از فعالیت‌های نوآورانه حمایت می‌کند

کد خبر: ۸۵۷۹۵۹
| |
2523 بازدید

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد از فعالیت‌های نوآورانه و تکنولوژی‌های روز را اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دومین دور مسابقات ربوکاپ بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه به عنوان پیش درآمد مسابقات کیش، به میزبانی دانشگاه آزاد واحد امارات از دیروز آغاز شد.

بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد در مراسم افتتاحیه این مسابقات با قدردانی از فدراسیون ربوکاپ جهانی و واحد امارات در برگزاری مسابقات، حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد از فعالیت‌های نوآورانه و تکنولوژی های روز را اعلام کرد.

گفتنی است؛ در این مسابقات ۱۴۰ شرکت کننده خارجی با ترکیب ۳۲ تیم و ۱۱۰ شرکت کننده از امارات در قالب ۹ تیم حضور دارند.

همچنین کشورهای روسیه، قزاقستان، چین، سنگاپور، کره جنوبی، هند، ایران و امارات در این مسابقات شرکت می کنند و مسابقات در دو لیگ On Stage و Rescue انجام می شود.

دانشگاه آزاد واحد امارات و قزوین میزان مسابقات ربوکاپ

لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین میزبانی این مسابقات را به عهده گرفته است.

مسابقات در دو روز آینده، برای مشخص شدن برندگان نهایی در هر لیگ، ادامه خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت