ماکرون به بن‌سلمان چه گفت؟

در فیلمی که از گفت‌وگوی میان رئیس‌جمهور فرانسه و ولیعهد سعودی منتشر شده شنیده می‌شود که ماکرون از ولیعهد سعودی بابت اینکه به حرف‌های او گوش نمی‌کند گلایه کرده است.
کد خبر: ۸۵۶۱۰۱
| |
11314 بازدید
در فیلمی که از گفت‌وگوی میان رئیس‌جمهور فرانسه و ولیعهد سعودی منتشر شده شنیده می‌شود که ماکرون از ولیعهد سعودی بابت اینکه به حرف‌های او گوش نمی‌کند گلایه کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، برخی خبرنگاران فیلمی از گفت‌وگوی بین «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه و «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی منتشر کرده‌اند که در آن برخی عبارت‌ها از گفت‌وگوی میان دو طرف شنیده می‌شود.

در بخشی از این فیلم شنیده می‌شود ماکرون خطاب به ولیعهد سعودی می‌گوید: «شما هیچ‌وقت به حرف من گوش نمی‌کنید.»

در زیر ترجمه بخش‌هایی از این گفت‌وگو که واضح‌ است آورده شده است.

-بن سلمان: نگران نباشید.

ماکرون: نگران هستم، چون [واضح نیست]

بن سلمان: او به من گفت. ممنونم.

.

.

.

ماکرون: شما هیچ‌وقت به حرف من گوش نمی‌دهید

بن‌سلمان: نه، البته گوش می‌کنم [خنده].

ماکرون: چون فکر می‌کنم... [واضح نیست.]
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت