صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بازگشت "امید" به فریدونکنار

تنها بازمانده گله غربی درنای سیبری صبح امروز برای زمستان‌گذرانی به تالاب بین المللی فریدونکنار وارد شد.
کد خبر: ۸۵۳۶۷۷
| |
7768 بازدید

مهر نوشت: تنها بازمانده گله غربی درنای سیبری صبح امروز برای زمستان‌گذرانی به تالاب بین المللی فریدونکنار وارد شد.

تنها بازمانده گله غربی درنای سیبری صبح امروزچهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۹۷ برای زمستانگذرانی به تالاب بین المللی فریدونکنار مهاجرت و موجبات خوشحالی علاقمندان به محیط زیست و حیات وحش را مجب شد.

درنای امید از زیستگاه زادآوری خود در سیبری از مسیر روسیه، قزاقستان و آذربایجان به فریدونکنار مازندران مهاجرت ‌و حدود چهار ماه از سال را با تغذیه در محدوده دامگاه‌های سنتی از باران و سرخرود و فریدونکنار زمستانگذرانی می‌کند.

اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران با کمک جوامع محلی و بومیان منطقه و باتوجه به اهمیت این پرنده به عنوان پرنده ای در خطر انقراض با انجام اقدامات مختلفی از این پرنده زیبا و با ارزش حفاظت می کند.

گفتنی است درنای امید بیش از ۱۰ سال است که بصورت انفرادی مهاجرت می کند.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات