بازدید 10361

سایه ابهامات بر سر واگذاری یکی از راهبردی‌ترین پالایشگاه‌های کشور

حدود هفت سال پیش بود که خبر واگذاری پالایشگاه‌های کشور به بخش خصوصی منتشر شد؛ اما در این خبر، دو پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) اراک و آبادان از این واگذاری‌ها معاف شده بودند. بحث واگذاری پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) اراک از سال گذشته دوباره در دستور کار قرار گرفت؛ واگذاری که در رأس مخالفان آن، مسئولان استانی استان مرکزی قرار دارند. امام جمعه اراک بر این باور است، عده‌ای می‌خواهند با زور رانت، هدیه و زیان ده خواندن این پالایشگاه، آن را خصوصی کنند.
کد خبر: ۸۵۱۳۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳ 13 November 2018
سایه ابهامات بر سر واگذاری یکی از راهبردی‌ترین پالایشگاه‌های کشورحدود هفت سال پیش بود که خبر واگذاری پالایشگاه‌های کشور به بخش خصوصی منتشر شد؛ اما در این خبر، دو پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) اراک و آبادان از این واگذاری‌ها معاف شده بودند. بحث واگذاری پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) اراک از سال گذشته دوباره در دستور کار قرار گرفت؛ واگذاری که در رأس مخالفان آن، مسئولان استانی استان مرکزی قرار دارند. امام جمعه اراک بر این باور است، عده‌ای می‌خواهند با زور رانت، هدیه و زیان ده خواندن این پالایشگاه، آن را خصوصی کنند.
 
به گزارش «تابناک اقتصادی»، در سال ۱۳۹۰ بود که خبر واگذاری پالایشگاه‌های کشور به بخش خصوصی در رسانه‌ها منتشر و اعلام شد قرار است هفت پالایشگاه از ۹ پالایشگاه موجود طی فرآیندی به بخش خصوصی واگذار شوند. در این خبر آمده بود، تنها دو پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) شازند و آبادان ـ که ۱۰۰ درصد در اختیار دولت می‌مانند ـ سایر پالایشگاه‌ها کامل واگذار خواهند شد.

پس از گذشت شش سال از این خبر، در تابستان سال گذشته بود که بحث واگذاری پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) به بخش خصوصی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت؛ بنابراین، علی جمشیدی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) گفته بود که وزارت نفت مشغول حل مشکلات مطرح درباره نحوه واگذاری است.

جعفر سبحانی، مشاور عالی مدیرعامل سازمان خصوصی سازی طی مصاحبه‌ای با اعلام این موضوع که سهام پالایشگاه شازند در لیست واگذاری‌های سال ۱۳۹۶ قرار گرفته است، گفت: ۶۶ درصد از سهام این پالایشگاه در اختیار سهام عدالت، ۲۰ درصد در اختیار دولت و ۱۴ درصد نهایی از سهم دولتی نیز واگذار خواهد شد.

خبر واگذاری پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) اراک به بخش خصوصی، در حالی منتشر شد که این پالایشگاه، یکی از راهبردی‌ترین پالایشگاه‌های نفت کشور محسوب می‌شود و از همان بدو انتشار این خبر، بسیاری مخالفت خود را با این واگذاری اعلام کردند که در راس آن‌ها مسئولان استانی، استان مرکزی قرار داشتند.

پیرامون اهمیت پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) همین بس که این پالایشگاه با تولید روزانه ۱۶ میلیون لیتر بنزین یورو چهار، ۱۲ میلیون لیتر نفت گاز، چهار میلیون لیتر نفت کوره، سه هزار و ۲۰۰ متر مکعب گاز مایع، ۸۰۰ متر مربع پروپیلین، ۴۰۰ تن گوگرد و چهار میلیون لیتر سوخت هواپیما یکی از بزرگترین شرکت‌های پالایش نفت جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و نقش بسزایی در صنعت حمل و نقل کشور دارد.

از جمله مخالفان این واگذاری، علی ابراهیمی، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی و همچنین آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی امام جمعه اراک هستند.

علی ابراهیمی نماینده مردم شازند طی مصاحبه‌ای در این زمینه اعلام کرد، من با خصوصی سازی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند کاملا مخالفم و این امر را به اتفاق نمایندگان استان به معاون اول رئیس جمهور و وزیر نفت ارائه و گوشزد کرده ایم. پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) شازند جزو مدرن‌ترین پالایشگاه‌های موجود در کشور است و با کیفیت محصولاتی که تولید می‌کند، معتقدم باید در اختیار حاکمیت باشد.

شایان ذکر است همان گونه که علی ابراهیمی نماینده مردم شازند عنوان نموده است نمایندگان استان مرکزی نامه‌ای را در جهت مخالفت با واگذاری پالایشگاه به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مورخه ۱۴ تیر ۱۳۹۶ ارسال نموده اند که تصویر این نامه را در زیر مشاهده می‌کنید. علت مخالفت نمایندگان با این واگذاری مدرن بودن و تولید محصولات ویژه و استراتژیک توسط این پالایشگاه عنوان شده است.

سایه ابهامات بر سر واگذاری یکی از راهبردی‌ترین پالایشگاه‌های کشور

همان گونه که عنوان شد آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی امام جمعه اراک و نماینده، ولی فقیه در این استان که اتفاقاً سابقه اقتصادی در مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارد، یکی از مخالفان جدی این واگذاری است و در خطبه‌های نماز جمعه اراک در  ۱۳ مهر ۱۳۹۷ در همین زمینه گفت: جریانی برای غارت بیت المال به دنبال زیان ده نشان دادن پالایشگاه شازند است. وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم امروز کشور، مراقبت از بیت المال است که در این راستا در هفته‌های اخیر پیگیر موضوع خصوصی سازی پالایشگاه شازند بوده و هستیم و اجازه نمی‌دهیم این پالایشگاه و اموال آن غارت شود.

دری نجف آبادی اظهار داشت: برخی با پرونده و آمارسازی قصد دارند، بگویند این پالایشگاه زیان ده است؛ چطور ممکن است چنین مجتمع بزرگی زیان ده باشد که روزانه ۱۷.۵ میلیون لیتر بنزین سوپر و ۳ میلیون لیتر بنزین هواپیما تولید می‌کند، مگر از این روند پیگیری خصوصی سازی و آمارسازی دروغین خیانتی بزرگتر هم سراغ داریم؟

امام جمعه اراک افزود: موضوع را پیگیری و گزارش ها را به رهبر معظم انقلاب منعکس کردیم، معظم‌له در هفته اخیر تدبیر و دستور ویژه‌ای صادر کردند، بنده هم با سابقه بسیار در حوزه اقتصاد در مجلس، در مجمع تشخیص مصلحت نظام و خبرگان رهبری، اصول و قواعد دقیق اقتصاد را علمی و کارشناسانه می‌شناسم و نمی‌گذارم کسی سر مردم و ما کلاه بگذارد و منابع را غارت کند.

دری نجف آبادی همچنین گفت: اتفاقا کسی به عنوان کارشناس تماس گرفت که بیاید ما را ببیند و در این باره لابد توجیه یا با هدیه‌ای سکه‌ای ما را مجبور به سکوت کند درحالی که به عنوان نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی قدمی از منافع کشور عقب نشینی نمی‌کنم و اجازه نمی‌دهم غارتگران برای غارت بیت المال اقدامی کنند و تا زنده هستم جلوی این دغل بازی سودجویان می‌ایستم.

امام جمعه اراک طی مصاحبه‌ای نیز در مورخه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ با یکی از خبرگزاری‌ها با بی منطق توصیف کردن اظهارات برخی افراد مبنی بر زیان ده بودن پالایشگاه شازند، گفت: این چه حرف بچه‌گانه‌ای است که آقایان بر زبان جاری می‌کنند و ادعا می‌کنند که پالایشگاه ضرر ده است. وقتی حرف از ضررده بودن این صنایع به میان می‌آید، در واقع این واحد‌های گرانقیمت را به یک لقمه چرب برای برخی تبدیل می‌کند. وی بیان کرد: در عین حال اگر هم قرار باشد که پالایشگاه به بخش خصوصی واگذار شود اولا باید قیمت گذاری آن واقعی و به دور از تبانی باشد و ثانیا مطابق با قوانین واگذاری در بورس و با استفاده از روش‌های معتبر در واگذاری انجام شود.

با این حال در بین مسئولان استان مرکزی، کسانی نیز پیدا می‌شوند که گویا با واگذاری این پالایشگاه چندان مخالفتی نداشته و تنها خواستار این هستند که در این واگذاری اصل اهلیت و ظرفیت‌های مدیریتی متفاضیان رعایت شود.

به عنوان نمونه، سید علی آقازاده، استاندار استان مرکزی طی سخنانی ـ در ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ ـ در این زمینه بیان نمود که واگذاری واحد‌های تولیدی به بخش خصوصی و چابک سازی دولت بر اساس قانون تأکید شده است و همه موظف به احترام و پذیرش قانون هستند، اما سازمان خصوصی سازی نیز باید ظرفیت مدیریتی و مالی متقاضیان را در نظر داشته باشد.

وی ادامه داد: واحدهای تولیدی هپکو و آونگان اراک نمونه بارز واحدهای موفقی هستند که به دلیل واگذاری های بی برنامه نه تنها توان پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارند، بلکه به بار سنگینی برای دولت تبدیل شده اند.

علی اشرف عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی نیز طی مصاحبه ای با رادیو در زمینه واگذاری پالایشگاه شازند به بخش خصوصی و این موضوع که این واگذاری نیز به سرنوشت هپکو اراک دچار می شود گفت: اگر قرار است همه استدلالمان در مورد موفقیت و عدم موفقیت واگذاری ها مثال هپکو باشد معلوم است که این استدلال ها خیلی حرفه ای نیست. وی ادامه داد: به نظر من  اگر هپکو دچار مشکل شد هیچ ارتباطی به خصوصی سازی نداشت. پوری حسینی افزود: برای واگذاری پالایشگاه اراک، کارشناس گرفته ایم و در حال قیمت گذاری است. انشاالله قیمت گذاری به صورت کاملاً شفاف و روشن صورت خواهد گرفت و مزایده اعلام خواهد شد و آن وقت کسانی که اهل هستند برای خرید چنین پالایشگاهی تشریف بیاورند و این پالایشگاه را خریداری بکنند. رئیس سازمان خصوصی سازی در انتها گفت: من مانع خاص و مشکل خاصی در این واگذاری نمی بینم.

به هر صورت به نظر می‌رسد، با توجه به تجربه‌های تلخ گذشته‌ای که مسئولان و مردم استان مرکزی از خصوصی سازی واحدهایی چون هپکو، آونگان و آذرآب داشته اند، هم اکنون حق دارند از این واگذاری پالایشگاه به بخش خصوصی بترسند و با آن مخالفت نمایند. همچنین با توجه به صحبت‌هایی که امام جمعه اراک در این زمینه انجام داده و عنوان نموده که عده‌ای به دنبال زیاد ده نشان دادن این پالایشگاه هستند تا قیمت گذاری واقعی برای واگذاری صورت نگیرد، بهتر است سازمان خصوصی سازی در این زمینه کاملاً شفاف عمل کند تا اولاً قیمت گذاری به درستی انجام شود و ثانیاً این پالایشگاه به فردی که اهلیت آن را دارد واگذار شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۸
علت زیان ده بودن ان حقوق ومزایای نجومی کارکنان ومسولین شرکت نفت و پالایشگاه می باشد هر وقت بحث خصوصی سازی در ایران می شود یاد داستان اموال رعیت در کتاب تاریخ بیهقی می افتم
پاسخ ها
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
احسنت ، فقط کافیه حقوق و مزایای کارکنانش رو با سایر واحدها و دوایر دولتی همسان سازی کنند بعد اگر سود ده نشد حق با آقایان است
حسابدار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
محمد جان در شرکتهای نفتی حقوق و مزایای کارکنان کمتر از 1 درصد هزینه های شرکت است نزدیک به 80 درصد هزینه به قیمت خوراک و نزدیک 10 درصد هزینه استهلاک برمیگرده اگه به صورتهای مالی شرکتهای نفتی در سایت کدال(بورس) نگاه کنی به این موضوع پی میبری
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
محمد جان!!!! حقوق ومزایای کارکنان شرکت نفت بر اساس قانون و دولتی می باشد و اصلا نجومی هم نیست.وطبیعی است که کارکنان با سابقه ی بالا دستمزد های بیشتری هم بگیرند. اگر ملاک مقایسه کارمندان سایر ادارات و وزارت خانه هاست که باید بگویم حق با شماست و این وظیفه دولت است که حقوق آنها را زیاد کند ما که بخیل نیستیم!!!!!!!!!!
علی
| Netherlands |
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
ای کاش می شد امثال شما مستند حرف میزدند و بی انصافی را کنار میگذاشتند. برادر عزیز به نظر شما از حجم سرمایه و دارامد ها و هزینه های چنین شرکتی و درصد حقوق پرسنل نسبت به گردش مالی آن تصوری نداری. بهتر است در این موارد سکوت بفرمایید و خود را مدیون چند هزار نفر پرسنل زحمت کش این صنعت که در بدترین شرایط آب و هوایی در حال تولید و انجام تعمیرات 24 ساعته هستند. و برخی بیش از 50 روز هست که بدون تعطیلی و حتی در ایام تعطیل اربعین مشغول کار بودند مدیون نفرمایید
علی
| Netherlands |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
زیان انباشته پالایشگاه اراک واقعیتی است که به دلیل که قابل انکار نیست و علت هم بسیار روشن است پالایشگاه برای طرح توسعه وام ارزی با نرخ دولتی گرفته وچون هیچ گونه پولی از فروش محصولات آن به پالایشگاه توسط دولت پرداخت نشده پالایشگاه امکان تسویه بدهی های ارزی و مالیات.
خود را ندارد لذا با تغییر نرخ ارز پالایشگاه با حجم بدهی چند برابری مواجه شد که به سادگی قابلیت حل مشکل توسط پرسنل شرکت وجود دارد اگر اختیارات لازم داده شود لذا از دوستان عزیز خواهش داریم خود را مدیون.پرسنل نکنند و در صورت مقایسه حقوق خود ساعت کار خود را با پرسنل این شرکت نیز مقایسه کنندِ ز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
نظرت چيه همه رو از دم تيغ بگذرونن شما راحت شي؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
بهتره در مورد چيزي كه نمي دونين نظر ندين و دهن رو ببندين
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
حقوق ومزایا کمتر از یک در صد یک مناقصه یا مزایده رانتی هم نمیشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
چه طور بعضی کارمندان بیکار که فقط سه ساعت وقت صبحانه وناهارشونه خودشون را با کارکنان عملیاتی نفت مقایسه می کنند که تو عاشورا وتاسوا و عید و سال تحویل ساعت شب وروز کار میکنن مقایسه می کنن
در حال حاضر حقوق های نجومی کارکنان، کارشناسان و مدیرانی که رسمی هستند در سطح وزارت نفت و سایر پالایشگاه ها موجود است مخصوصا اینکه تمام زحمات را قشر کارگر می کشد اما عشق و لذت حقوق رو مدیران می برند.

به قول معروف سواره از پیاده خبر ندارد، سیر از گرسنه.
علت زيانده بودن بعضي از صنايع ، عدم مديريت صحيح و ارتقاء آسانسوري مديران با عناوين حزبي ، گروهي ، خانواده شهيد و جانباز بودن است كه ريخت و پاش زياد دارند و چيزي از مديريت صحيح بلد نيستند و فقط بله قربانگو مسئولين سايه هستند (مافيا) و اگر اين شركتها واگذار شود شايد مافيا كم شود البته اگرخصولتي شود چندان تغييري نخواهد كرد چون با داشتن سهم دولتي و سهام عدالت در واقع مافيا هنوز فعال است.
دعوا نکنید ، همش مال شماست
حالا این آقازاده بره یه پالایشگاه دیگه رو مثلا بخره
تا حالا هر چی از بنگاه های دولتی رو به بخش خصوصی واگذار کردن همش یا نسیه بوده یا خریداراش به نوعی زیر مجموعه ی بخش دولتی بودن حالا هم معلوم نیست به اسم واگذاری به بخش خصوصی چه ساخت و پاخت جدیدی میخوان انجام بدن و جیب چه کسایی رو میخوان پر کنن و از توش چند تا خاوری و زنجانی جدید پیدا بشه . خدا آخر وعاقبت این ملت و کشور رو به خیر کنه .
واگذاری پالایشگاه ها و کلیه تاسیسات و صنایع نفت به بخش خصوصی تاکنون چه ثمره ای برای مردم ایران داشته بغیر از بین رفتن سرمایه های ملی و رفتن سودهای بی حساب و فراوان به جیب عده ای بخصوص . واگذاری پالایشگاهها و سایر صنایع نفت به نظر من با این شکل های واگذاری خیانتی به ملت ایران ونسل های آینده بوده و هست و نباید بهر اسمی و بهانه ای ادامه پیدا کند. مسلمأ یک روزی مسببین آن بایستی پاسخگو باشند.
انشالاه این واگذاری مثل واگذاری شرکت آب و برق کیش نباشه که حتی بعد از خرید شرکت سهم سه درصد کارکنانش را نداد بلکه بعد از سه سال شرکت را به چندین برابر فروخت و در رفت
با عرض سلام خدمت نمایندگان محترم استان مرکزی لیست شرکتهای در حال واگذاری هر ساله در لایحه بودجه کل کشور منظور می شود و پس از تصویب نمایندگان مجلس (نمایندگان استان مرکزی هم جزو انها هستند) به دولت ابلاغ می گردد.پس نامه نگاری بیهوده به این و ان چه فایده دارد بروید همان ابتدا و در زمان بررسی لایحه بودجه جلوی واگذاری را بگیرید.
كدام واگذاري؛ پالايشگاه هاي اصفهان؛ تهران و اراك به علت بي آبي بزودي تعطيل مي شوند اينرا همه نفتي ها مي دانند اگر خريداري هم بياد بخره حتما براي زمينش و يا تجهيزات اسقاطي آن پا جلو مي گذاره بعد بگوييد بخش خصوصي نتوانست مديريت كند . چيزي كه داره از بين مي ره ؛ كدام واگذاري ؟
سر انجام واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه ،آیا عاقبت خوشی داشت ؟ آیا واگذاری کارخانه های نساجی کرمانشاه عاقبت خوشی داشت ؟ دستگاه ها ،را جمع میکنند ،و زمین کارخانه را تغییر کاربری میدهند ،و در آن آپارتمان سازی میکنند ؟ عاقبت همهٔ واگذاریها اینگونه است
اخخخخ یاد فامیلهای شرکت نفتیم افتادم که کم کم 20 میلیون حقوق میگیرن
دعوا سر گرفتن امتیاز بیشتر برای استان و ... هستش
واگذاری های گذشته اصلا معلوم نشد پولش کجارفت و مدیریت شرکت ها شتر مرغی است هرجا بنفع شون دولتی هر وقت به نفع شان باشد خصوصی مدیریت تنبل دولتی غیر دلسوز بنفع مدیران است خصوصی سازی از گرفتن سهام ارزان تا دور زدن قانون و بازرسی های حداقلی قبلی به بهانه خصوصی مانند پالایشگاه تهران و ستاره خلیج که شخصی با چهل سال سابقه و 5 سال از بازنشستگی دست از سر پالایشگاه ها برنمی دارند بخاطر نفوذ بالا
مدیریت پالایشگاه به بهانه فنی و صنعتی بودن کار مدیر بالا دست را فریب می دهند و انها متوجه نمیشوند
بنده از کارشناسان صنعت نفت لیست بلند بالای از تخلفات می تونم ارائه دهم ولی گوش شنوای نیست
امکانات و حقوق بالا برای ستادی ها به اسم سختی کار برای عملیاتی ها جالبه که حقوق یک عملیاتی با 12 ساعت کار اجباری در خطرناکترین ودور افتاده ترین جاها با حقوق ستاد نشینان تهران برابر است ولی مزایا ستاد مثل کلاس و مسافرت خارج ماموریت اضافه کاری اعطای را که حساب کنید من مدیری را می شناسم مه 15 سال مامور به تهران است و ازمزایا جنوب بهره میگیرد و تازه حق ماموریت تهران را هم می گیرد در استانه بازنشستگی معلم خصوصی در دفترش باهزینه شرکت تدریس می کند ولی کارمندان عملیاتی با امکانت حداقلی وکار سخت مجبور به اضافه کار اجباری میشوند شیفت میدهند و اگر بخواهند انتقالی بگیرند با شدت با |آن توسط همین مدیران مخالفت میشود وقوانین را همین ستاد نشینان یرای خودشان وبنفع خودشان وبه اسم عملیاتی ها تصویب میکنند خوب معلوم است قانون را به نفع خودشان می گذارند اجازه جابجای انتقال را نمی دهند چون میدانند عملیاتی ها در ستاد بسیار شایسته ترند و باسرعت جای انها را میگیرند این وضعیت در شرکتهای واگذار شده به علت عدم نظارت بدتر است
این مسولین واگذاری اصلا تجربه واگذاری بصورت شفاف ندارن اول اینکه مناقصه برگذار کنند
2 تحقیق کنند ای پول از کجا امده تحصیلات این کاررا دارند یا ندارند وچون این کارها از نضر مالی خیلی بزگ هشتند سعی کنند براشون شریک پیدا کنند از بخش خصوصی . هما طور که در قبل
انقلاب جاده تهران قم را بین سه شرکت تقسیم کردند وکار بخوبی انجام میگردد نه مثل هفت تپه که ظا هرا بدو جوان دادهاند مثل اینکه اختلاص کردهاند وبعد تا چند سال کنترو ل بشن .
آینده کشور مال پولدار شده ها و پولدارهاست و بقیه باید با حداقل حقوق برای آنها کار کنند.
این پالایشگاه با پول همه مردم ایران ساخته شده است و نفتی که مال همه مردم است را زیر قیمت دریافت می کند باید سود سرمایه را به مردم ایران برگرداند
بالایشگاه ها خوراک را با نرخ 5 درصد کمتر از قیمت جهانی می گیرند و با قیمت جهانی به دولت می فروشند یعنی سود هر پالایشگاه 250 هزار بشکه ای برابر با 250 *5* 80 می شود روزانه یک میلیون دلار تخفیف این بجز درامد حاصله از پالایش است حالا در این قسمت انقدر حیف ومیل هست که باز زیان ده هستند مثلا خرید کالاهای سفارشی مناقصه های صوری مزایده های صوری و... حقوق پرسنل یک درصد هزینه ها هم نمیشود کاش یک مدیر ماهی یک میلیارد بگیرد ولی سالم و مفید و خوب کار کند مشکل حقوق بالانیست مشکل دزدی و پارتی بازیه یک مدیر انقدر نفوذ داره تو مناقصات و مزایدات که از بابت ان تمام شرکت های خصوصی فامیلاشون صد برابر حقوق مدیرو میگیره کارم تحویل نمیده و ایمنی که مهمترین بخش نفت بخاطر جنس چینی کم میشه و انفجار اتش سوزی و ازبین رفتن جان ومال ملت آخرش مدیریت با بی شرمی می گویید کارگر یا کارمند کشته شده مقصر است
برنامه تاجران تفكر غربى ووارد كننده يافته هاى فكرى انها به كشور كه به اصطلاح روشنفكر غربگرا خوانده ميشوند اينست كه دست دولت ونظام را از تمام ابزارهايى كه ميتواند در مقابل غرب مقاومت كند تهى سازند اينها ذلت ملت را ميخواهند نه اقدار انها را
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل