بازدید 11076

تلاش آقای وزیر برای افزایش تبعیض در ساختار بهداشت و درمان کشور

از جمله مشکلات بزرگ و رنج آوری که در همه سال‌های گذشته بر ساختار متداول وزارت بهداشت و درمان کشور سایه افکنده و خدمات رسانی در این حوزه را با حاشیه‌های فراوان روبه رو کرده است، باید به تبعیض و ناعدالتی‌هایی اشاره کرد که در پهنه جغرافیایی کشور وجود دارد و همگان را از دسترسی به خدمات عادلانه و برابر محروم کرده است؛ وضعیتی غیرقابل قبول که با تصمیم اخیر وزیر بهداشت و درمان با شرایط بدتری مواجه خواهد شد.
کد خبر: ۸۵۰۳۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵ 10 November 2018
تلاش آقای وزیر برای افزایش تبعیض در ساختار بهداشت و درمان کشوراز جمله مشکلات بزرگ و رنج آوری که در همه سال‌های گذشته بر ساختار متداول وزارت بهداشت و درمان کشور سایه افکنده و خدمات رسانی در این حوزه را با حاشیه‌های فراوان روبه رو کرده است، باید به تبعیض و ناعدالتی‌هایی اشاره کرد که در پهنه جغرافیایی کشور وجود دارد و همگان را از دسترسی به خدمات عادلانه و برابر محروم کرده است؛ وضعیتی غیرقابل قبول که با تصمیم اخیر وزیر بهداشت و درمان با شرایط بدتری مواجه خواهد شد.

به گزارش «تابناک»؛ بهداشت و درمان کشور که در سال‌های اخیر و تحت تأثیر توجه ویژه مسئولان امر به این حوزه با پیشرفت‌های قابل توجهی به ویژه در زمینه توانمندی‌های علمی و تکنولوژیکی همراه بوده، همچنان در زمینه توسعه عدالت اجتماعی با مشکلات بزرگی رو به روست که در زمان نه تنها کاهش نیافته بلکه تقویت نیز شده است؛ رویه‌ای که اکنون به استقرار بیشتر پزشکان و متخصصان پزشکی در کلانشهر‌ها منجر شده و کمتر متخصصی حاضر است در مناطق محروم کشور به خدمت بپردازند.

هرچند وزارت بهداشت در سال‌های اخیر تلاش‌های فراوانی برای استقرار عدالت و رفع تبعیض در حوزه ارائه خدمات درمانی را در دستور کار خود قرار داده و در همین راستا افزایش حقوق و مزایای پزشکان مشغول به خدمت در خدمات محروم را پیش برده است، اکنون برنامه‌هایی در ذهن و دستور کار وزیر بهداشت قرار دارد که شائبه‌های افزایش تبعیض‌های موجود را تقویت می‌کند.

سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت در نشست کمیسیون عالی تعهدات وزارت بهداشت ـ که با حضور وی، رئیس و سه عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت با هدف رایزنی در رابطه با نوع و میزان تضامین حسن اجرای تعهدات دانش آموختگان و معافیت افراد بالای ۴۵ سال از انجام طرح تعهد خدمت نیروی انسانی برگزار شد ـ گفت: هدف قطعی ما، حذف طرح تعهد خدمت نیروی انسانی در آینده است، اما طرح باید در خدمت ارتقای آموزش باشد و دلیل ادغام وزارت بهداری و آموزش عالی این بود که فیلدی فراهم شود تا بتوانیم تبحر و مهارت دانشجویان را افزایش دهیم که از این ظرفیت استفاده نکردیم، اما باید در آموزش، فیلد طرح وجود داشته باشد تا دانشجویان به محیط بروند و با نحوه ارائه خدمات به بیماران آشنا شوند و مهارت‌های لازم را کسب کنند.

هاشمی در همین رابطه تأکید کرد: همه باید به قانون تمکین کنیم و اگر جایی مشکل داریم لازم است با اصلاح آن کار را پیش ببریم.

وی با اشاره به سهمیه ۳۰ درصد بومی مناطق محروم گفت: باید از سهمیه بومی، بهترین بهره را ببریم که قرار شد یک بار برای همیشه مشکلات نیروی انسانی در مناطق محروم را حل کنیم؛ بنابراین باید اجرای این قانون را ادامه دهیم و اجازه ندهیم به آن خدشه‌ای وارد شود.

وزیر بهداشت افزود: تربیت نیرو‌های بومی بزرگترین ثروت درمان کشور است، چون امسال ۶۰۰ نیروی انسانی بومی در مناطق محروم مستقر می‌شوند که باید سه برابر زمان تحصیل خود را در این مناطق بمانند، بنابراین، این ظرفیت بسیار خوبی برای کشور است.

آنچه وزیر بهداشت در این نشست بر آن تأکید دارد، ناظر بر تلاش‌های جدید وزارت متبوعش برای حذف طرح تعهد خدمت از سوی پزشکان متخصص در مناطق محروم کشور و جایگزینی این نیرو‌های زبده و توانمند با نیرو‌های بومی است؛ نیرو‌هایی که اخیراً و با توجه اعمال سهیمه‌های ویژه در فرایند پذیرش دانشجو وارد نظام آموزش عالی کشور در این حوزه می‌شوند.

در رابطه با این شرایط چند نکته مهم و نگران کننده به نظر می‌رسد که بی توجهی به آن نگران کننده است.

موضوع نخست اینکه نیرو‌های تحصیلکرده در دانشگاه‌های بزرگ کشور به ویژه آنانی که بدون سهیمه‌های ویژه وارد دانشگاه می‌شوند، پس از دانش آموختگی دارای توانمندی علمی و تخصصی قابل توجهی هستند که حضور این افراد حتی برای دورانی کوتاه در مناطق محروم زمینه ساز خدمات رسانی‌های چشمگیری در این مناطق می‌شود؛ مناطقی که به واسطه درآمد پایین قشرها و جامعه محدودتر بیماری برای اکثر پزشکان چندان جذابیتی ندارد.

موضوع دیگر آنکه حضور در دوره‌های تعهد ضمن و پس از دانش آموختگی برای اکثر مشاغل دولتی مثل شاغلین در نیرو‌های مسلح، حوزه‌های علمیه و نیز آموزش و پرورش اجباری است و در این رویه نمی‌توان و نباید پزشکان را با هر دلیلی از چنین طرح‌هایی معاف کرد؛ طرحی که یکی از اهداف بزرگ آن افزایش عدالت اجتماعی است و معاف کردن گروهی از تخصص‌ها و مشاغل از این رویه قطعاً بر خلاف مصالح عدالت طلبانه جامعه تلقی خواهد شد.

نتیجه اینکه در چنین شرایطی، پیگیری چنین طرح‌های ابهام برانگیزی، آن هم از سوی عالی‌ترین مقاوم وزارت بهداشت، حاصلی جز افزایش تبعیض‌های موجود کنونی نخواهد داشت و به تمرکز بیش از حد متخصصان پزشکی در کلانشهر از جمله تهران منجر خواهد شد؛ رویه‌ای که می‌تواند به افزایش مراجعات بیماران شهرستانی به کلانشهر‌ها نیز دامن بزند و شرایط حاکم کنونی را از آنچه هست نیز بدتر کند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۵
آقای وزیر بهداشت صحت و سقم تجویز ویتامین دی برای مریضها بالاخص زنان بار دار علیرغم آگاهی نسبت به این موضوع که این دارو هیچ تاثیری بر افزایش این ویتامین در بدن ندارد و راه های جذب ویتامین ذی نور آفتاب و برخی مواذ غذایی است و تمام این تجیزها برای فروش داروهایی بوده که روی دست کشوزهای تولید کننده این دارو بوده لطفا پاسخ دهید
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
این آقا وزیر پزشکان است نه وزیربهداشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
سلام
حرف شما صحيح نيست. به صورت طبيعي از طريقي كه فرموديد تامين ميشود ولي در صورت كمبود نياز به دريافت مكمل ويتامين دي استا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
فقط یه سوال . این آقا چه مقدار مالیات پرداخت کرده؟
من نمیدانوم









چرا این داروهای کمیاب و نایاب سر از ناصر خسرو در میارن.
سلام،چرا نباید دانش آموخته دکتری دانشگاه های دولتی بزرگی مثل شریف و تهران و.... در مناطق محروم خدمت کند؟!! ولیکن رشته های پزشکی که حتی با پول خودش از دانشگاه ازاد یک فوق دیپلم گروه پزشکی گرفته در مناطق دور دست و محروم طرح اجباری برود ،از کدام عدالت حرف می زنید؟ خوب افراد مناطق محروم وقتی با سهمیه ۳۰٪ متخصص شدند بایستی در محل خودشان خدمت کنند ،ایا مناطق محروم بیش از این ۳۰٪ جمعیت دارند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
بومی گزینی علوم پزشکی یک سیاست عدالت محور است که توسط اقای دکتر هاشمی پیگیری شده و وزرا دیگر نیز از این سیاست حمایت میکردند
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
لطفا شما دم از عدالت نزنید وقتی استاد تمام عمران دانشگاه شریف حقوق دریافتیش کلا هفت میلیون هم نیست در حالی که دکتر متخصص تو بیمارستان دولتی دریافتیش با کارانه و غیره بالای صد میلیونه
ناشناس
| Netherlands |
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
نیاز نیاز نیاز . جامعه به رشته های پزشکی و پیراپزشکی از جمله پرستاری و تکنسین اتاق عمل و .... نیازه داره. ولی به فوق لیسانس و دکتری برق و مکانیک و عمران و ..... نیاز چندانی نداره. به جز بخش کوچکی از صنایع خاص نیازمند دکتری و فوق لیسانس هستند. شما دانشگاه های شریف و تهران و.... مثال زدید ولی اگر خوب نگاه کنید این سوال
براتون ایجاد میشه که به جز همون دانشگاه های مطرح
واقعا چه نیازی به دکتری فلان رشته مهندسی از فلان دانشگاه دولتی شهرستانی داریم ؟؟؟
امید
| Hong Kong |
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
یک روز کار یک رزیدنت را در یک بیمارستان از صبح تا اخر ساعت خدمت و بعد اونو با روز تحصیل دانشجوی دکتری فنی مقایسه بفرما تا ببینی زیر کلر نشستن و 4 تا فرمولو تمرین کردن چقدر با بدو بدوهای این دانشجویان دوره تخصص پزشکی فرق داره .... تازه از فن اینقدر نگید که لنت ترمز پراید را هم از کره میاریم !!!
پویا
| Germany |
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
الهی بمیرم براتون. چشم طرحتون رو هم بدین مهندسان انجام بدن ولی کارانه و حقوق نجومی نوش جونتون
حسن
| France |
۰۵:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
جناب ناشناس ۲۱:۴۰ من هم یک فارغ التحصیل همان دانشگاهی ام که اسمشو بردی.با مدرک فوق لیسانس حقوقم خیلی ناچیزه. دلیل عدم نیاز به رشته های مهندسی کند شدن رشد صنعتی کشور و رکود است. مگرنه سال هایی که شرکتهای بین المللی به خصوص در منطقه عسلویه کار می کردند مهندسین شرایطشان فرق می کرد. در پزشکی هم عمدا سهمیه پذیرش را بالا نمی برند تا بازار کار این قشر به هم نخورد. مگر نه میشود مانند هند و برخی کشورها تعداد پزشکان را متناسب با نیاز بالا برد.دقت کردید که چرا پزشکان کمتر مهاجرت می کنند؟علاوه بر درامد زیادی که اینجا دارند وانجا خبری از ان نیست اکثر کشورهای اروپایی وامریکا سطح علمی وحرفه ای پزشکان متخصص ما را قبول ندارد. اما فارغ التحصیل شریف و... به راحتی امکان پذیرش وحتی کار دارد.
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
تا حالا عزیزت تو بیمارستان گیر نکرده وگر نه بخاطر منافع شخصی این حرف رو نمیزدی. اگه عزیزت تو یه ده جایی چیزیش شد و تا بیاری شهر از بین بره. جفنگ نمیگی. احتمالا خودتم با دکتر هاشمی زی نفع هستی. ما ایرانیا ادمهای خودخواهی هست اغلبمون.
بنظر میرسد این سهمیه بندی و افراد برگژیده بومی و اینها باعث میشه از ورود افراد مستعد به رشته های پزشکی ممانعت عمل بیاد و بهتره برای رشته پزشکی سهمیه حتی سهمیه مناطق هم نزارن تا جوانان مستعد تر از سراسر ایران وارد این رشته شن ولی ازشون تعهد خدمت در مناطق بگیرند ویا اجازه خروج از کشور ندن و یا از اهداء مدرک تا پایان تعهد خودداری کنند ولی حقوق مزایای انها را بپردازند .
خود این طرح بزرگترین تبعیضه؛
مگر دانشجویان رشته های مهندسی، علوم انسانی و کلاً رشته های غیرپزشکی از نظر استفاده از امکانات کشور (و تحصیل در دانشگاه دولتی) با دانشجویان پزشکی تفاوتی دارند که طرح اجباری ندارند؟
جالب است که حتی دانشجویانی که از امکانات دولت استفاده نمی کنند و به دانشگاههای پولی می روند هم باید طرح بگذرانند!
یا دانشجوی تهرانی که از هیچ سهمیه ای استفاده نکرده و سخت ترین امکان قبولی در دانشگاه را داشته هم مستثنا نیست.
پاسخ ها
پویا
| Germany |
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
آره بابا طرح پزشکان رو بدین به مهندسان ولی قانون کارانه و حقوق های نجومیشون کاملا درسته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
بله که تفاوت دارند. خرج تحصیل یک دانشجوی مهندسی مکانیک فقط یک کلاس و یک تخته سیاه و یک مغز نابغه است ولی هزینه تحصیل عملی رشته پزشکی شامل آوردن اجساد جهت تشریح و کلای های عملی هزینه بردار و آزمون و خطا روی بیماران بیمارستان های دولتی و ... است.
چرا وزیر بهداشت پزشک است؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
تا همه بودجه وزارتخانه را سرازیر کنه توی جیب پزشکها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
نوش جونشون
آیا اگر کسی پزشک باشد آن هم از نوع سهمیه رزمندگان می تواند مدیر و وزیر شایسته باشد؟
اقای وزیر داروخانه ها به مرز ورشکستگی رسیدن لطفا چاره ای بیاندیشید
آقای وزیر چرا از مافیای واردات ادوات چشم پزشکی و علی الخصوص لنزهای طبی و تزئینی چیزی نمیگین؟ چرا کارخونه ای برای تولید این نوع لنز باید 5 سال منتظر مجوز بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای وزیر در یک شهرستان با 80 هزار نفر زندگی میکنم این شهرستان دارای 3 شهر است ولی فاقد پزشک متخصص کودکان ,چشم ،سونوگرافی ،ارتوپدی و.... است آقای وزیر ما برای یک سونوگرافی باید هزینه های هنگفتی بپردازیم و روزها انتظار بکشیم و به منشی های سونوگرافیستهای شهرهای نزدیک زیر میزی بدیم متاسفانه شهرها و شهرستانهای کوچک واقعا محرومند مثلا ما ماهانه بیش از 300 هزار تومان به تامین اجتماعی پول میدیم ولی این شهر فاقد درمانگاه تامین اجتماعی است و .. لطفا به داد مردم در شهرهای کوچک برسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
تو بندرعباس یکساعت دنبال یک متخصص پوست گشتم ولی پیدا نکردم.
ناشناس
| Singapore |
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
خودتون انجام بدین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
وزیر جواب به اون بنده خدا که می گفت دنبال فیزیوتراپم گفت خودت فیزیوتراپی کن .
شما هم خودت دکتر خودت باش
من استاد دانشگاه علوم پزشکی هستم. فکر می کنم بزرگترین خطایی که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رخ داده و الان به صورت یک مشکل بنیادی در ساختار این وزارتخانه رسوخ کرده است انحراف از الگوهای جهانی و موفق اداره سلامت جامعه و رو آوردن به روشهای من در آوردی و یگانه ای است که هیچ نظیری در هیچ جای این کره خاکی ندارد. در کجای دنیا وزارت عهده دار سلامت وظیفه آموزش دانشگاهی را هم برعهده دارد؟ تا این خطا را برطرف نکنید نمی شود شتر گاو پلنگ موجود را حل کرد. این وضعیت باعث گسست بین رشته های مبتنی بر علوم و رشته های با رویکرد بالینی شده است و بنیان علمی کلینیسین های ایرانی را به صورت عام تضعیف کرده و دانشگاه های علوم پزشکی را به استخدام افراد و تاسیس دانشکده هایی واداشته که می توان نظایر آنها را در وزارت علوم یافت و وزارت علوم هم واحدهای دانشگاهی ایجاد کرده است که به نوعی دوباره کاری دانشگاه های علوم پزشکی است. الان دانشگاه علوم پزشکی فقط یک واحد دانشگاهی نیست بلکه یک واحد خدمات محور است که این خدمات هم بیشتر در بخش بالینی تعریف می شود. بار اضافه آموزش بر مدیریت بهداشت و درمان و اضافه بار خدمات سلامت بر دانشگاه هر دو طرف را مستهلک کرده است. در این شرایط اگر همه بودجه کشور را به وزیر بهداشت بدهند نیمه سال با کسری بودجه دوباره برمی گردد!! نتیجه: تجربیات جهانی را پاس بداریم!
یعنی ما تو این مملکت کس دیگه ای رو نداریم که وزیر بهداشت بشه. این آقا بره همون معاینه چشمشو انجام بده .....
پاسخ ها
پویا
| Germany |
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
داریم ولی دکتر روحانی رئیس جمهور منتخب 23 میلیون و 600 هزار نفر، ایشون رو انتخاب کردند و لابد انتخابشون هم حتما درست بوده
در هر کشور متوسط به بالایی بود این اقای وزیر به اتهامات زیادی باید مورد محاکمه قرار می گرفت و اگر محکوم می شد مجازات سنگینی در انتظارش بود اما خب فعلا شرایط کشور ما برای این آقا و امثال ایشان بهشت است.
جناب مدیر عامل تابناک
اخیرا سایت شما نظرات شخصی برخی افراد را که طبیعتا جامع و واقع بینانه نیست را بدون ذکر نام نگارنده بارگزاری میکند. این مسائل و تصمیم گیریها تخصصی و بر مبنای تجارب چندین ساله مدیران کلان کشور اتخاذ میشود و اونوقت آدمی احساسی و بی تجربه و یا مغرض میاد نقادی میکنه و شما هم انتشار میدهد مانند اون شیرین کاریتون در مورد مشکل آب زاینده رود
خواهش دارم حداقل نام این استاد پروفسور هایی که این انتقاد ها رو مینویسن منتشر کنید. حیفه این استعداد ها ناشناس از دنیا برن
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
نتیجه کار مدیران کلان را می بینیم بعد از 40 سال اندر خم یک کوجه ایم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
موافقم این مقاله کاملا بی ارزش است .
این آقای وزیر فقط به خاطر آن گفته اش که برای بیمارانی که دو سه سال بیشتر عمر نمی کنند هزینه نمی کنیم که عین بی انصافی علیه بشریت است.
طرح تحول سلامت به کجارسید
بی عدالتی در وزارت بهداشت بیداد می کند. ایشان در مورد مطالبات مالی کارکنان غیر پزشک و بازنشسته ها کاملا بی تفاوت هستند. از ابتدای سال 96 به بازنشسته های وزارت بهداشت ذخیره مرخصی و پاداش بازنشستگی داده نشده. با یک سرچ ساده در اینترنت به راحتی می توان به میزان حساسیت و پیگیری ایشان نسبت به این موضوع پی برد. در حالیکه مسئولین وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم بشدت پیگیر این موضوع بوده و به نتیجه هم رسیده اند.
باسلام.
تابناک عزیز کلا تخت گاز برای خراب کردن چهره اصلاح طلبان ومدیرانش داری جا پای کیهان ووووومیگذاری حتی از صداسیما هم سبقت داری میگیری. واصلن هم مهم نیست که اولا چجوری این جریان میراث دار دولتی بود که با همه توان در قلع وقمع کردن این جریان والبته بزرگان ونیروهای تاثیر گذارش هیچ کم نگذاشتن وتنها عامل ایجاد دوباره امید درجامعه شدن والبته ازهمون ابندا مقدار تقسیم میزهای مدیریت اگر انصافی باشه حتی 30درصدهم دراختیار اصلاحات نبود والبته بیشترین حجم حملات هم نثار همینها بودومعتدلین در یک فضای امن بابیشترین میزهای قدرت ومسولیت هرچه خواستن کردن والبته انصافا اصلاحطلبان به نقد منصفانه همیشه مشغول بودن.
میراثی که من ی
همراه همه طرفداران کاندیداهای سال 92باهم اعلام کردن اتفاقاتی افتاده درهشت سال قبل که هردولتی با هر نگرشی نمیتونه کمتر از دودهه این مشکلاتومرتفع کنن. ویادمه وقتی جناح راست یا اصولگرا قدرت دردست گرفت همه منافع دراختیار دولت بود وهم دردوره اصلاحات هم این دولت نهادهاووووازهیچ اقدامی برا ابتر گذاشتن طرحهافروگذار نکردن تا اقبال مردم بهسبب نتیجه مقبول نگرفتن اوضاع با این فشارهای داخلی وووحالاکه ازخارج هم با بدترین دولت متخاصم روبرو هستیم.
سوال اینجاس چقدر منافع جمع باید بپای منافع کوتاه مدت جناح ازبین بره
فقط وفقط اگر بجای کمکی که روحانی بارها اعلام کرده بود برای سامان به اوضاع حداقل ازکارشکنیها وسنگ اندازیها کاسته میشد انقدبعدها وقت برا مبارزه انتخاباتی وقت خواهدبودکه بازهم با امید مردم بازی بشه.
اگر قصدانتشار این پیاموندارید حداقل بنام شهروندی واقعا نگران آینده ایران بزرگ اسلامی به دوستان درقدرت منتقل کنید که برای یکی دوسال هم شده بخاطر میزومدیریت جناح ووو سنگ اندازیهارو بزارید کنار وکمک حال واقعی دولتی که در صف اول مبارزه با کفرجهانی ومنافق داخلی ایستاده نه به شعاروبیتدبیری که راهی جز خسارت بیشتر به منافع ملی نداره کهع با عمل وسیاست درحال مبارزه هست.
من الله توفیق
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
عزیزم! کار از اصلاح طلب و اصولگرا و معتدل گذشته! تاریخ مصرف این اسم ها تمام شده است.
والا کار به جایی رسیده که علما باید دخالت کنند تا این وزیر پزشکان برکنار شود. والا پدر مملکت رو درآورده
ایشون با اون طرح غلط سلامت تیشه به ریشه جیب مردم بیچاره زدن و پزشکان را سرمایه دار کلان کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
و شما این وسط حرص میخوری چون
بخودت جیزی نرسیده..
پزشکان و .... نور چشمی های جامعه هستند قانون شامل حالشون میشه .وزیری که نمیتواند حتی استفاده از دستگاه کارتخوان را ، براشون الزامی کند .
من خودم در یکی از بیمارستانهای خصوصی در یکی از مراکز استان مشغوال به کار هستم.تبعیض درآمدی در بین کارهای پزشکی بسیار زیاد است.برای مثال برای عمل زیبائی بینی جراح برای یکساعت عمل مبلغ شش میلیون تومان میگیرد و پرستار با مدرک لیسانس برای همان ساعت مبلغ بیست هزار تومان یعنی تفاوت شش هزار برابری.در هیچ کجای دنیا این نسبت برقرار نیست
رای مردم بوده جناب. هم ایشون و هم 23 میلیون و 600 هزار نفر دیگه به دولت فعلی رای دادند. اگه کسی خواستار تغییر شرایط بود اشخاص دیگری هم نامزد انتخابات بودند ولی (مردم) همینا رو انتخاب کردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
آخه گزینه های دیکری که می فرمایید بدتر بودند. ما هم طبق معمول بین بد و بدتر انتخاب درستی انجام دادیم. بنابراین فرمایشتان را اصلاح بفرمایید و به بزرگان بفرمایید بازی بد و بدتر را کنار بگذارند و بین خوب و بهتر مردم را مخیر کنند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
قطعا نامزدهای دیگه هم بهتر نبودند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
فکر کن هاشمی طبا رییس جمهور می شد یا رفیق تتلو
علی رغم خوش بینی اولیه مردم نسبت به این وزیر الان خیلی از مردم فکر می کنند که ایشان برای جیب همکاران و خودشان کار کردند و هزینه های درمان و دارو چندین برابر بالا بردند و ریسک سلامت را در جامعه خیلی افزایش دادند.می توانید به بیمارستان های خودشان هم مراجعه کنید که چه سرسام آور هزینه ها افزایش پیدا کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
یارانه خیلی ها حذف شد که پزشکان محترم دریافتیشون واقعی بشه حالا حقوقشون را با چی میسنجند مشخص نیست
سئوال اینه که آیا بقیه مردم حقوقشون با همون معیار پزشکان واقعی هست ؟
چرا یک پزشک که بیشتر هزینه های
دلاری کشور (مسافرتهای خارج کشور ،اتومبیل وارداتی ، خانه های لوکس و ...) را باعث میشه باید اینقدر دریافتی .بالا داشته باشه
برادر من بعلت فشار خون از قرص تنظیم ،و کاهندهٔ فشار خون استفاده میکرد، لاکن بلخاظ مواد اولیهٔ این قرصها در سال ۹۶ ، و ۹۷ ، ایشان شش ماهی که از این قرصها استفاده کردند ،دچار تومور مغزی شدند ،و از تشخیص تا حمل یکماه بیشتر زمان نبرد ‌و بعد از عمل جراحی دو ماه بیشتر هم زنده نماند ، به حقیقت آن چیزی که برای مسئولان ارزش ندارد ،جان آدمها میباشد ، پزشکان ،و کادر درمان ایران اکنون فقط به پول فکر میکنند ؟ حتی از مردن آدمها هم پول میگیرند ؟،،
چرا انقدر دستمزد نهایی پزشکان انقدر بالاست؟
مگه چه گلی به سر ما میزنن؟
چرا باید بودجه عمومی و بودجه سازمانهای بیمه اکثرش بره تو جیب اونها
چرا تناسبی با سایر افراد جامعه نداره؟
مهندسین معلمین و...
بومی گزینی سیاست درستی است پزشکانی که از مناطق برخوردار به مناطق محروم ودور افتاده فرستاده میشوند با تحمل فوق العاده هم نمیتوانند بر نهایت بیش از ۲تا۳سال باشرایط مناطق محروم خود را تطبیق دهند و کیفیت کارشان هم بعلت نارضایتی قلبی مطلوب نیست حتی پزشکان بومی این مناطق پس از چند سال به شهر های بزرگ میگریزند حتی با درامد کمتر /نظراتی که در مورد پزشکان ودرامد بالای صد میلیون داده میشود نادرست است ۹۰درصد پزشکان چنین درامدی ندارند؛/ابزارهای مالیاتی و الکترونیکی برای محاسبه درامد افراد وجود دارد ودولت میتواند درامدهای نجومی معدود پزشکانی که چنین درامدی دارند تعدیل کند / غیرازپزشکان اقشار دیگری هم هستند که با انحصارورانت وبدون زحمت وکار مفید وارزشمند درامد نجومی دارند ومالیاتی هم نمیدهندازانها هم باید مالیات گرفته شوداما دولت اراده وجرات ان را ندارد/در کشورهایی که برایشان عدالت اجتماعی وسلامت مردم اهمیت دارد مانند کشورهای اروپایی و به ویژه انگلستان وکانادا و..... خدمات پزشکی سطح بندی شده وپزشکان ومتخصصین عادلانه در امد مناسبی دارند مردم هم راضی هستند/ چرا در ایران ازnhs انگلستان الگو برداری نمیشود؟/اینکه حقوق یک استاد دکترای عمران ۷میلیون باشد که البته کم است منطق ظلم بالسویه عدل است را توجیه نمیکند که مثلا درامد وحق الزحمه پزشکان کم شود/کادر پرستاری وکسانیکه در نظام درمان خدمت میکنند باید مطابق معیارهایربین المللی باسایر کشورها حقوق خود را تطبیق دهند ومطالباتی متناسب داشته باشند / افرادی که دد رشته های فنی مهندسی وپزشکی و... تحصیلات عالیه دارند همه باهوش وزحمت کش وکوشا بوده اند نباید کل کل بیهوده وخود برتربینی داشته باشند باید همسو خرکت کنند
پاسخ ها
یک پزشک دیگر!
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
خداخیرتون بده اقای دکتر...
یکی نیست به این اقای وزیر و روحانی بگه چرا داروهای خارجی رو انقدر گران کردید ؟ فقط شعار میدهن که قیمت دارو گران نمیشود
یکی از مهمترین مظاهر تبعیض در وزارت بهداشت، توسعه ناعادلانه دانشگاه های علوم پزشکی است. در یک استان مثل فارس شهرهای شیراز، فسا، جهرم، لارستان، کازرون و حتی گراش با جمعیتی کمتر از 20 هزار نفر دارای دانشگاه علوم پزشکی است، و در استان خراسان رضوی - زادگاه وزیر بهداشت - بیش از 7 دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد، در صورتی که در استانی مثل لرستان فقط یک دانشگاه در مرکز لرستان وجود دارد و شهری تاریخی و با نیم میلیون نفر جمعیت " بروجرد" فاقد حتی دانشکده علوم پزشکی است.
لطفا یک گزارش از حوادث ناگوار زایمان طبیعی به خاطر ناآگاهی دکترها و پرستاران تهیه کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
توی ایران امار و گزارش یه جوک بیشتر نیست...
چرا از دو نفر ادم باسواد و کاردان برای اداره امور استفاده نمیکنن تا مشکلات حل بشه مگه قحطی باسواد داریم؟
عدالت در وزارت بهداشت گم شده کسیهم بدنبال ان نیست
ما در کردستان شاهد حضور پزشکانی هستیم که به تازگی فارغ التحصیل شده و به راستی با جان مردم بازی میکنند و دست آخر مجبور به مراجعه به پزشکان شهرهایی مانند تهران و تبریز هستیم .

واقعاً تبعیض از لحاظ امکانات و نیروهای خبره بیداد میکند .
جمعیت گراش که دانشگاه علوم پزشکی داره بیش از 50 هرار نفره.شما برین شهرک دانشگاهی و بیمارستانش نگاه کنید بعد قضاوت کنید.
سوابق و پیشینه این آقای وزیر را ببینید و عکس هایی که از این سوابق منتشر شده است ببینید بعد می فهمید چطور پزشک شده و چطور وزیر شده است!!!!
هیچ بی عدالتی منو ناراحت نکرد فقط یه چیز،امتیاز بچه ها و خانواده هیات علمی در دانشگاه، پسر طرف زیست شناسی قبول شده دانشگاه آزاد،با امتیاز هیات علمی آوردتش دندان پزشکی دانشگاه دولتی چرا آخه؟ چرا یه بچه کشاورز یا کاسب این رانت و فساد رو نداره!؟؟؟
کاش برای ارتقا پزشکان از استادیاری به دانشیاری و بعد استادی این پژوهشهای مسخره حذف بشه و به جاش امتحان علمی ازشون بگیرن .
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان