دیدار دبیرکل سازمان ملل با وزیر خارجه آمریکا

کد خبر: ۸۴۵۵۶۴
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۲ 24 October 2018
|
4058 بازدید

«آنتونیو گوترش» با حضور در وزارت خارجه آمریکا با «مایکل پمپئو» وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش مهر به نقل از رسانه ها، دبیرکل سازمان ملل و وزیر خارجه آمریکا طی دیداری در محل وزارت خارجه ایالات متحده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جزئیاتی از این دیدار منتشر نشده است اما پیش از این دیدار، وزیر خارجه آمریکا طی نامه ای به گوترش در خصوص آنچه که وی «رفتار غیردیپلماتیک» هیئت کوبایی نامیده است، گلایه کرده بود.

نماینده آمریکا در سازمان ملل با سوء استفاده از موقعیت خود اقدام به برگزاری نشستی با موضوع زندانیان سیاسی کوبا کرد که در پایان و در جریان قرائت بیانیه، با مخالفت شدید هیئت های سیاسی کوبا و بولیوی مواجه شد.

بر این اساس دیپلمات های دو کشور با ایجاد صدا و کوبیدن بر روی میز مانع قرائت بیانیه مذکور شدند که این اقدام خشم آمریکایی ها را در پی داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت