مسکو از دستگیری ۲ شهروند روس در ترکیه خبر داد

مسئول مطبوعاتی سفارت مسکو در آنکارا خبر دستگیری دو تن از شهروندان روس در ترکیه را تأیید کرد و گفت، این سفارت در حال بررسی وضعیت این شهروندان است.
کد خبر: ۸۴۲۰۶۱
|
۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱ 12 October 2018
|
1761 بازدید

مسئول مطبوعاتی سفارت مسکو در آنکارا خبر دستگیری دو تن از شهروندان روس در ترکیه را تأیید کرد و گفت، این سفارت در حال بررسی وضعیت این شهروندان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، خبرگزاری دوغان گزارش کرده است که پلیس ترکیه هفت مظنون به عضویت در داعش از جمله دو شهروند روس به نام‌های رشید انکیف و النا راخمانوا را در قیصریه ترکیه دستگیر کرده است.

ایرینا قاسیموا، مسئول مطبوعاتی سفارت روسیه در آنکارا اظهار کرد: بازداشت دو شهروند روسیه را که در گزارش‌ها به آن‌ اشاره شده است، تایید می‌کنیم و در حالی بررسی وضعیت آنان هستیم.

بر اساس گزارش خبرگزاری دوغان، انکیف که یکی از این بازداشتی‌هاست، به خاطر اتهامات تروریستی از جمله قاچاق بیوه‌های شبه‌نظامیان سوری به ترکیه، در فهرست افراد تحت تعقیب اینترپل قرار دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت