ترامپ حکم انتصاب قاضی «کاونا» را امضا می کند

کد خبر: ۸۴۰۳۴۴
| |
4448 بازدید
ترامپ حکم انتصاب قاضی «کاونا» را امضا می کند

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که مراسم تحلیف نامزد جنجالی و تأیید صلاحیت شده سنا برای تصدی کرسی دیوان عالی این کشور، اواخر روز شنبه برگزار می شود.

به گزارش مهر به نقل از وبگاه خبری هیل، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه بلافاصله پس از تأیید صلاحیت «برت کاونا» در مجلس سنا اعلام کرد که مراسم تحلیف این قاضی جدید دیوان عالی آمریکا اواخر همان روز (شنبه) برگزار می شود.

گفتنی است که این قاضی جنجالی و متهم به فساد اخلاقی روز شنبه پس از رقابتی سخت و با اختلافی اندک توانست با کسب ۵۰ رأی موافق (در برابر ۴۸ رأی مخالف) کرسی بلامتصدی قاضی آنتونی کندی را از آن خود سازد.

ترامپ در پیامی توئیتری در خصوص این پیروزی حساس نوشت: «من به مجلس سنا به خاطر تأیید صلاحیت نامزد عالی ما، قاضی برت کاونا، برای دیوان عالی آمریکا هم آفرین و هم تبریک می گویم. تا ساعاتی دیگر، من حکم انتصاب وی را امضاء می کنم و او به طور رسمی به این سمت گمارده خواهد شد. این بسیار هیجان انگیز است!»

گفتنی است که تأیید صلاحیت برت کاونا در حالی صورت گرفت که سه زن- از جمله یک پروفسور دانشگاه- او را به تعرض جنسی متهم کردند، اتهاماتی که قاضی کاونا به شدت آنها را رد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت