آمریکا بار دیگر سوریه را تهدید به حمله کرد

کد خبر: ۸۳۱۰۰۰
| |
4009 بازدید

کاخ سفید با اشاره به ادعای استفاده از سلاح‌های شیمیایی، دمشق را تهدید کرد که در صورت استفاده از اینگونه سلاح‌ها، با پاسخ سریع واشنگتن مواجه خواهد شد.

به گزارش تسنیم، کاخ سفید در ادامه اتهامات و تهدیدهای خود علیه سوریه، هشدار داد که اگر دمشق بار دیگر از تسلیحات شیمیایی استفاده کند، ایالات متحده «به سرعت و به شکلی مناسب پاسخ خواهد داد.»

در بیانیه کاخ سفید ادعا شده است که «میلیون‌ها غیرنظامی بی‌گناه در معرض تهدید حملات قریب‌الوقوع رژیم اسد هستند، که تحت حمایت روسیه و ایران است.»

ترامپ شب گذشته نیز در پیامی توئیتری به "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه درباره هرگونه حمله غیر مسئولانه به شهر ادلب هشدار داد. ترامپ همچنین به ایران و روسیه هشدار داد که همکاری با دولت سوریه در حمله به ادلب اشتباهی سخت خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در پیام توئیتری خود نوشت: «روسیه و ایران با مشارکت در این تراژدی انسانی بالقوه مرتکب اشتباه انسانی بزرگی می شوند و ممکن است که صدها هزار نفر از مردم کشته شوند. اجازه ندهید این اتفاق بیفتد.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت