صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی وی را آزاد کرد

ریچارد سودان، خبرنگار شبکه پرس تی وی که همراه کشتی لغو محاصره غزه توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی دستگیر شده بود، پس از چندین روز بازجویی آزاد شد.
کد خبر: ۸۲۳۳۵۱
| |
1615 بازدید

ریچارد سودان، خبرنگار شبکه پرس تی وی که همراه کشتی لغو محاصره غزه توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی دستگیر شده بود، پس از چندین روز بازجویی آزاد شد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی شبکه پرس تی وی اعلام کرد، نیروی دریایی رژیم صهیونیستی، کشتی موسوم به «آزادی غزه» را که با خود مواد غذایی و دارو برای مردم محاصره شده غزه می‌برد، در حدود ۶۰ مایلی سواحل غزه توقیف و به بندر اسدود منتقل کرده و افراد کشتی را مورد بازجویی قرار داده بود.

ریچارد سودان خبرنگار پرس تی وی به همراه یان دیف، تصویربردار "هیسپان تی وی" در لندن و یک گروه رسانه‌ای از شبکه‌های دیگر نیز در این کشتی حضور داشتند.

زاهر بیراوی رئیس کمیته بین‌المللی شکستن محاصره نوار غزه پس از توقیف این کشتی در نامه‌ای از جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس خواسته بود که برای محافظت از کشتی در برابر حمله رژیم اسرائیل وارد عمل شود.

به گفته سودان، خبرنگار پرس تی وی، پس از دستگیری و مصادره کردن موبایل شخصی و ماهواره‌ای وی، دوربین و کامپیوتر او را شکسته و به او تحویل دادند.

پس از بازجویی از یان دیف، تصویربردار هیسپان تی وی، او را دیپورت کرده و به لندن فرستادند. پس از چندین روز بازجویی، امروز کنسولگری بریتانیا در اسرائیل اعلام کرده که ریچارد سودان نیز آزاد و به لندن دیپورت می‌شود.

حرکت کشتی‌های آزادی به سمت نوار غزه، حرکتی نمادین است تا دنیا را متوجه محاصره ۱۲ ساله این منطقه کنند. خبرنگاران شبکه‌های برون مرزی صداوسیما نیز همواره با این کشتی‌ها همراه بوده و جریان سفر  آنها را به طور مستمر برای مخاطبان خود گزارش می‌کنند. این در حالی است که  رژیم صهیونیستی تاکنون به این کشتی‌ها اجازه نداده در ساحل غزه لنگر بیندازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار